Bor mámor szerelem 85. rész videa – nézd meg online

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Ivan meggyőződése, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Hirdetés

2024.05.23., Csütörtök 19:45 – 85. rész

Ivan nem hajlandó elhinni, hogy Slávo áll minden mögött, ahogy a rendőrség állítja. Mirka megtudja, hogy Ingrid azért tette tönkre Ivant, mert Tóth megzsarolta és hogy Ingrid talán Tóth gyermekét várja. Slávo nem hiszi, hogy Robo megölné, de Robo komolyan gondolja a fenyegetőzést, mert úgy hiszi, nincs más választása. Slávo megpróbálja manipulálni Robót Laurával. Filip üzenetet hoz Ninának Martintól, de nem tudja személyesen átadni neki, mert a repülőtérre kell rohannia. Csak Andréval találkozik, aki meggyőzi, hogy o a család barátja, és átadhatja neki az üzenetet.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 85. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Bor mámor szerelem 84. rész videa – nézd meg online

Napsugár 70. rész tartalma, videa – nézd meg online