Böröcz Zsófia életrajz – infok itt!

Hirdetés

Böröcz Zsófia életrajz – infok itt!

“Böröcz Zsófia 2008-ban nívó díjjal diplomázott a Budapest Gazdasági Főiskolán, Vendéglátó és Szálloda szakon, amit angol nyelven végzett el. 5 év hazai vezetői tapasztalattal Londonba költözött, ahol megjárta a ranglétrát, aminek az utolsó foka Gordon Ramsay Maze Grill nevű étterme volt.

A tanulás utáni vágy San Sebastianba szólította, ahol sikeresen elvégezte a Basque Culinary Center Innovatív Étteremvezetés mesterszakát spanyolul. Gyakorlati hónapjait a 3 Michelin csillagos Martin Berasategui azonos nevű éttermében töltötte a konyhán és a pályán.” – írja bemutatkozásában Zsófi.

Hirdetés

Bár sokat van külföldön, az izgalmas hazai kihívások miatt már Magyarország a fő állomása. A külföldön szerzett tudásának és tapasztalatának bevetésével több hely nyitását és vezetését támogatta már.

Elhivatottan, szívvel-lélekkel támogatja a tulajdonosokat, hogy megvalósíthassák álmaikat, céljaikat az újonnan létrehozandó vagy már létező helyeiken keresztül.

Figyelembe véve az igényeket, lehetőségeket és azt, hogy a projekt hosszútávon működőképes legyen, kezdve a személyre szabott koncepció kialakításától a konyha felszerelésén, a személyzet betanításán át a nyomon követhetőségig, végig viszi megbízóit a legfontosabb pontokon, hogy kompromisszumok nélkül vághassanak bele életük legnagyobb kihívásába.

Hirdetés

Ez a cikk Böröcz Zsófia életrajz – infok itt! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

A Böröcz Zsófia életrajz – infok itt! bejegyzés először a Neked ajánljuk! jelent meg.

Mondd el a véleményed

15 retro csokoládé, ami közt tuti van kedvenced

Oltai Kata wikipedia – infok itt