Bóza Roland megnyerte A Konyhafőnök 2021-et

Bóza Roland lett a Finálé győztese, ő Magyarország új Konyhafőnöke!

Sárközi Ákos versenyzője nyerte meg a 10 millió forintot!

Fördős Zének, Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak sztárok segítettek a kóstolásban! A Konyhafőnök VIP legutóbbi győztese, Feke Pál, valamint Oroszlán Szonja és Nagy Ervin voltak a kibővített zsűri tagjai.

Hirdetés

A Finalisták nem egyedül álltak neki a tradícionálisnak mondható 3 fogásos menük összeállításának, ebben korábbi versenytársaik segítettek nekik. Mengyinek Bartha-Darabos Ivett és Czutor-Kilián Zsanett, Rolandnak Petróczi Gábor és Zahorán Csaba.

Li Mengyi előétele egy hamachi halból készített ceviche volt, avokádóval, pirított langusztinnal, kaviárral és kókusztejes-lime-os mártással. Főételként zöldfűszeres prádba burkolt borjúszüzet tálalt sütőtökös tarte-tal, sütőtökös zselével, sütőtökpürével, barnamártással és blansírozott fehérrépával. Menüje zárásaként ánizsos alkoholban áztatott rumbabát készített vaníliás tejszínhabbal, maracuja habbal és pürével, friss mangóval és málnával.

Bóza Roland, a győztes menüje: előételként kacsamáj terrint szervírozott friss almakockákkal, birsalmakompóttal, pirított kalácskockákkal és portói redukcióval.

Főételként zöldfűszeres krusztába forgatott szarvasszűzet tálalt gombás práddal töltve, mellé gombás tarte volt gombazselével, szarvasgomba-cikkekkel, tönköly ropogóssal, panírozott burgonyagombóccal, jus-vel és szarvasgombás csicsókahabbal. Desszertként hamis mille-feuille-t álmodott meg tejszínes-mascarponés csokikrémmel, eperkrémmel, eperchutney-val, rumos tejfölfagyival és liofilizált eperrel.

Játssz naponta! Vár a Nyereményhirek.com

Mondd el a véleményed
🌬

Zöld szemüvegkeretet keresel? Segítünk!

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 204. rész