Brandon Hackett – A poszthumán döntés könyv pdf – Íme a könyv online!

Brandon Hackett – A poszthumán döntés könyv pdf – Íme a könyv online!

A XXIII. szazad: az emberiség diadalútja a csillagok közé, kolóniák négy rendszer lakható bolygóin. A technikai fejlődés töretlen; beépíthető implantok, planetáris net, kvantumchipekkel bővített, sőt mesterséges tudatokkal ötvözött intellektusok – némelyek mar többek őseiknél, poszthumánok. A XXIII. század: az emberi kolóniák és az anyabolygó közti kulturális szakadékok mélyülnek. Az ötnapos földi háború hosszas civilizációs agóniába torkollik. A megalopoliszokban élók maradéka menekül; a kolóniák felé tartó űrhajók tucatjain milliók várják krioálomban egy új, jobb élet lehetőségét. A Tau-rendszer bolygóján lakó Eliott és Nicole a bevándorlókat szállító hajók érkezésével olyan események közepébe csöppen, melyek az emberi faj jövőjét örökre megváltoztathatják. Ugy tűnik, az események mintázata mögül idegen intellektus néz vissza az őt fürkészőkre. Am akar saját változó lényegével, akár valami más, soha nem tapasztalttal szembesül, az emberiség előszór találkozik egy másik értelemmel.

Brandon Hackett – A poszthumán döntés könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Brandon Hackett – A poszthumán döntés könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Gabrielle Bernstein – Történhetnek csodák – 42 lépés a csodák útján a boldogság eléréséhez könyv pdf – Íme a könyv online!

T. Danny – YOGA (feat. Manuel) dalszöveg – Íme a dalszöveg!