Bringával gurultak a vörös szőnyegre hazánk hírességei

Hirdetés

Ötödik születésnapját ünnepelte az InStyle

 

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink. Kovács Ági, Bogi, Odett, Vágó Piros, Baronits Gábor és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle magazin CycleChic eseményén. A kerekezés mellett a bulizásra is jó okuk volt, hiszen a divatmagazin ötödik születésnapját ünnepelte.

Hirdetés

Második alkalommal gurultak vörös szőnyegre a biciklizés stílusos szerelmesei az InStyle magazin CycleChic – azaz „Bringával a vörös szőnyegen” – névre keresztelt megmozdulásán. A civil versenyzők mellett hazánk hírességei is a környezettudatosság és a sikkes kerekezés mellett tették le voksukat. Designer biciklire pattant Kovács Ági olimpiai bajnok úszónőnk, Vágó Piros, a Class FM műsorvezetője, Bogi és Odett énekesnők, Walkó Csaba, a Compact Disco frontembere és Baronits Gábor, a Jóban Rosszban színésze.

odett

Egyedülálló kezdeményezésnek tartom ezt a rendezvényt, hiszen amellett, hogy izgalmas elképzelés, környezettudatosságra is ösztönöz. Szerintem egyre nagyobb kultusza van a kerékpározásnak Budapesten, sőt, egyre többen ragadnak gördeszkát vagy akár longboardot is, amely új irányzatot indított” – vélekedett Odett. – „A stílusosság nálam az önazonossággal egyenlő. Fontos számomra a magyar divat, gyakran hordom hazai tervezők darabjait, de van, hogy saját magam készítem a ruhámat” – folytatta az énekesnő.

Odettel ellentétben Baronits Gábor a hétköznapokban ritkábban ül a nyeregbe, de a vörös szőnyegre ezúttal ő sem gyalog érkezett.

Egyre többen választják a kerékpáros közlekedést, de forgalmi szempontból sajnos vannak még hiányosságok. Ha kiépítettebb bicikliút-hálózat lenne Budapesten, valószínűleg többször váltanék én is két kerékre”– árulta el Gábor. – „A stílusosság mindig is fontos volt számomra, hiszen jóformán beleszülettem. Édesanyám divattervezőnek tanult, és igazán egyedi stílusa van, így én is folyamatosan törekszem a saját egyéni öltözködési stílusom megteremtésére” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze.

zseda_szucs_peter

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek este, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. A bulin többek között a mindig divatos, remek ízléséről is ismert énekesnő, Zséda is megjelent.

A stílusosságról három szó jut eszembe: örök, emlékezetes és maradandó! Az egyik legkifejezőbb módja annak, hogy megmutathassuk személyiségünk sokrétűségét” – fejtette ki Zséda. – „Eddig két olyan InStyle fotózás főszereplője lehettem, amelyik életre szóló emlék marad számomra – hiszen melyik nő ne szeretne a legnagyobb divatházak legfrissebb ruhadarabjaiba bújni? A magazin szakemberei nemcsak végtelenül profik, de tökéletesen rá is éreztek a személyiségemre. Olyan időtálló képek születtek, amelyeket még ma is szívesen nézegetek, főként azért, mert mindegyikben tükröződik a saját világom! Így nem volt kérdés, hogy az ötödik születésnapot én is a csapattal ünnepelem” – tette hozzá az énekesnő.

szabo_gyozo

Zséda és a bicikliző sztárok mellett hajnalig a magazinnal ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Für Anikó, Nagy Adri, Németh Juci, Hien, Stork Natasa, Szegedi Kata, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel, Vásáry André, Fehér Balázs, Gergely István és Szabó Győző.

Hirdetés
kovacs_agi

bogi

dobo_kata_eli_van_poeyer

Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmódmagazinok kiadója és online tartalomszolgáltató, a JOY, InStyle, Shape, Éva, Éva Advent, Éva Konyha, Éva Kreatív, illetve a Men’s Health, Playboy,  Playboy Exclusive magazinokkal van jelen a hazai magazinpiacon. A Marquard Media digitális portfoliójába weboldalak (www.joy.huwww.playboy.huwww.shape.hu,www.latte.huwww.evamagazin.hu, www.instyle.huwww.menshealth.hu), iPad magazinok (Éva Advent, Éva Húsvét, Éva Kölyök, Éva Konyha, Playboy Exclusive) és okostelefon-alkalmazások (JOY, Éva, Men’s Health) tartoznak.

Mondd el a véleményed

Gyermekeikkel buliztak a sztárok! Hujber Feri, MÁZS, Sarka Kata, Majka, Kiss Endi…

NYERJ MOZIJEGYET! JÖN A ’FEKETE LEVES’