Britney Spears az X-Faktorban!

Hirdetés


Noha nem énekelni megy az X-Faktorba Britney Spears, mégis nagy szerepe lehet benne. Ugyanis az amerikai X-Faktor készítői 10 millió dolláros gázsit kínált az énekesnőnek, hogy legyen tagja a műsor új zsűrijének.

Spears kisasszony azonban ezt visszautasította tudván, hogy nagyon szeretnék leszerződtetni, ezért még több pénzt kért. A Hollywood Reporter értesülései szerint az énekesnő vőlegénye, aki egyben a menedzsere is, Jason Travick már a szerződésről egyezkedik a tehetségkutató atyjával, Simon Cowellel. És ha minden jól megy, akkor egy 16 millió dolláros szerződést fognak aláírni a jövő héten.

Hirdetés

Hirdetés

Állítások szerint Cowell valószínűleg belemegy, hogy kifizesse a nagyobb összeget, ugyanis Britney-t remek zsűritagnak gondolja. “Olyan valakit keresett, aki Los Angelesben él, és nemcsak a zeneiparban sikeres, hanem szülői tapasztalatai is vannak, ez pedig mind ráillik Britney-re – mondta el a bennfentes. – Simon odavan érte, mert úgy véli, hogy akinek a családi élete is rendezett egy ilyen kemény karrier mellett, annak a műsor sétagalopp lesz.”

A Fox televízió showjának előző szériájában Paula Abdul pusztán 2.5 millió dollárba került. Így felmerül a kérdés, hogy Britney Spears ér e annyit a műsornak, hogy több, mint 10 millió dollárt kifizessenek?

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.12.

Mondd el a véleményed

Gastro&Fashion Night – Anh Tuan divatbemutatóval

Kényelembe helyezték magukat az X-faktor sztárjai