Budai felhők – bemutatjuk Fangler’s legfrissebbjét

fanglersBudai felhők címmel új nótával örvendeztette meg rajongóit a Fangler’s. A együttes legfrissebb klipje alig egy hete debütált – a zenekar rajongóinak nagy örömére. A dalról K. Fangler Péter így nyilatkozott magazinunknak:

fanglers“A dalt egyik munkába menős reggeleim egyikén írtam, mikor a kettes villamossal haladtam lent a Duna-parton. Innen a lemez borítóképe is. A Budai felhők c. dal, egy pozitívan felfogott szakítás akar lenni.Ilyenkor az ember hajlamos napokig, hetekig szarul érezni magát… És mikor ezt a dalt megírtam, azt írtam ki magamból, hogy nem dőlt össze minden! Ez egy jó emlék, semmi baj! Próbáltam rá úgy tekinteni, mint aki örül annak, hogy ez megtörtént vele. Szóval, ezért a – remélem vidám – zenei refrén. A szöveg is azt akarja a refrénben is mondani, hogy Ne nézz hátra, haladj tovább! Tedd túl magad a dolgokon! Majd ezek után gondold át, hogy mi történt és próbálj meg örülni! Hisz ez a lényeg, nem?

A zenekar frontembere azt is elárulta: “A refrén eredetileg egy vers volt… Egy kis 3X2 soros. Aztán lett belőle a dal, közé a versszakok, bennük a felhő-metaforával, amiről eszünkbe juthat, hogy fel a fejjel, hiszen a felhők fent vannak”

Széles L. Gábor
2016.08.16

Mondd el a véleményed

Molnár Andi tetkót villantott a Szigeten

PASSED Headline Show péntek este Belauval az A38-on