Budapesti tűzijáték 2022. augusztus 27. ÉLŐ közvetítés – live stream, online link itt

Hirdetés

Budapesti tűzijáték 2022. augusztus 27. ÉLŐ közvetítés – live stream, online link itt

Az ünnepi tűzijátékot este 9 órától a Duna is közvetíti.

„Tűz és fények játéka” műsort látványos és monumentális drónshow, illetve fényfestés – az Országház, a Nemzeti Galéria valamint a Gellért-hegy felületén – egészíti ki, amely a Margit hídtól a Szabadság hídig nyújt majd lenyűgöző élményt a közönségnek.

Hirdetés

Augusztus 20. Ünnepi tűzijáték élőben este a Dunán!

A tűzijátékot a Duna Tv élőben közvetíti.

Duna Televízió 2022. augusztus 27. szombat 21:00 Tűz és fények játéka

Információk a programról

“Tűz és fények játéka” műsorát látványos és monumentális drón show, ünnepi fényfestés – az Országház, a Nemzeti Galéria valamint a Gellért-hegy felületén – egészíti ki, mely a Margit hídtól a Szabadság hídig nyújt majd szemkápráztató élményt a közönség számára

Az idei tűzijáték show a tavaly nagy sikert aratott, történetmesélő narratívát emeli magasabb szintre: ezúttal a keresztény Magyarország születésétől máig tartó ezer év sűrített krónikáját jeleníti meg olyan formában, amely a nemzeti értékek emlékének tanulságát és a Szent István-i örökség átadását helyezi a középpontba a gyermekek, a fiatalok, a jövő nemzedék számára.

Az ünnepi műsor igazi családi élménnyé válik, mely során a szülők megfoghatják gyerekeik kezét és együtt utazhatnak a magyar történelem nagy korszakainak, jelentős pillanatainak tablójával, hangsúlyozva közben azokat a fontos nemzeti értékeket, melyek a mindennapi élethez is támaszt nyújthatnak egy-egy erkölcsi tanítás formájában.

A produkció ezúttal is emlékeztet minket arra a csodára, hogy annyi nehézség ellenére is sikerült megmaradnunk és megtartanunk helyünket Európa szívében, ez pedig a magyar nemzet szilárd értékeinek és a Szent István-i keresztény kultúra erős gyökereinek köszönhető.

Online közvetítés ITT.

Live stream itt

Ez a cikk Budapesti tűzijáték 2022. augusztus 27. ÉLŐ közvetítés – live stream, online link itt először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Sóletfesztivállal indul a Zsinagógák Hete vasárnap

Elfogytak a szombati SZIN fesztivál jegyek