ByeAlex interjú a nagy utazás előtt

Hirdetés

 

Május 4.én a Zöld Pardonba látogattunk el, ByeAlex koncertjére.

Hirdetés

 

A 28 éves srác nagy utazás előtt áll, hiszen május 8-án, szerdán utazik Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra. Kevés énekesnek adatik meg, hogy egy ilyen eseményen képviselhesse saját országát, Alex mégis a repülőúttól fél jobban, mint a több milliós nézettségtől. Nézd meg interjúnkat!

  {youtube}0MAaizy3SNw{/youtube}

A legjobb helyezést 1994-ben kaptuk az Eurovízión, a ’Kinek mondjam el vétkeimet’ című dallal, Bayer Friderika előadása által.

Kérdezgettük az utca embereit, hogy mennyire bíznak a hirtelen felbukkanó énekesben, milyen helyezést jósolnak neki. Mivel azok közül, akiket leszólítottunk, senki nem látta a többi ország küldötteit, ezért viszonyítási alap nélkül tudtak saccolni. Mindenesetre a legtöbben esélyesnek tartják a ’Kedvesem’ című dalt, és szurkolni fognak Alexnek, hogy minél jobb helyezést érjen el. Nézd meg vicces videónkat!

  {youtube}3c0bJG4TD5M{/youtube}

A megosztó vélemények ellenére, Alex sikeres koncertet adott a Zöld Pardon színpadán. Egy különleges Charlie átdolgozást is halhattunk tőle! Jég dupla whiskyvel, íme a videó:

  {youtube}p33AhoM7Bxs{/youtube}

Bizonyára a kellemes ital is közrejátszott, de tagadhatatlan, hogy Alex stílusa és viselkedése, valamint a dalaiban érezhető érzelmi világ, több női rajongó szívét is megdobbantotta. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a közönség mindent megtett volna, hogy pár szót válthasson az énekessel a koncert után, az elmaradhatatlan közös kép készítése mellett. Szemünk láttára két frenetikus rajongó a biztonsági őröket is kijátszotta, hogy a backstage-be mehessenek, a kedvenc előadójukhoz.

Alex türelmesen viselte a rajongók hadát, a koncert után nem sokkal, a közönséggel is találkozott, válaszolgatott a kérdésekre, illetve aki hozott magával fényképezőt, az egy közös képre is beállt a kedvence mellé.

Alex a Csókolom című számával tűnt fel kb 1 éve az MR2 Petőfi Rádióban. Annyira jól sikerült a koncert, hogy a dal éneklésekor, egy női fehérnemű is felrepült a színpadra. Íme a videó:

  {youtube}Z-WpA6wNw-Q{/youtube}

A stábbal remekül éreztük magunkat, mind a koncerten, mind az énekes társaságában. Bízunk abban, hogy Alex a maximumot hozza majd Malmőben, és a lehető legjobb helyezéssel fog visszatérni Magyarországra. 

 

Hirdetés

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár