Casting a Paris musical Műhelybe!

Hirdetés

 

A Paris Musical Műhely meghallgatást hirdet, hogy bővítse csapatát. Lentebb találjátok magát a felhívást, de úgy gondoltam egy kis kedvcsinálót is hozok Nektek. Íme a műhely vezetőinek és tagjainak néhány ösztönző gondolata. 🙂

paris_wallpaper_images_3002_high_quality

Hirdetés

dr. Heri Anikó – A Paris musical Műhely tagja: A Paris Musical Műhely nekem több mint egy csapat: szeretetközösség, ahol mindenki hat a másikra, segít, tanít, vagy épp tükröt mutat, hogy ezáltal megismerjem sokkal mélyebben önmagam, hogy azután önmagamon átszűrve adhassak én is egy szerepben, ami megtalál.  A közösségünkben szeretet van, őszinteség, összetartás, tenni akarás, erő és elfogadás a magas szakmaiság mellett, mely az egyént keresi, és azt fogadja el, ettől más a Paris Musical Műhely.

Fejes Szandra – A Paris Musical Műhely zenei vezetője: Fontosnak tartom, hogy a prózásaink énektudását is képezzük, hiszen bármikor kaphatnak a jövőben énekes feladatot. (…) Zeneileg szeretném, ha minél több műfajjal megismerkednének a fiatalok!

Tóth Veronika – A Paris Musical Műhely vezetője, rendezője: Mindig sajátos módon, a csoport minden tagja számára megfelelő szerepet adunk, ami nagyon különleges, hiszen nem szokás ennyire karakterre feldolgozni egy szerepet, hogy kihez mi illik, kinek mi áll jól. Mi mindig arra törekedtünk, hogy jól is érezzék magukat ebben.

Mindenkit várunk szeretettel, hajrá, jelentkezzetek! 🙂

2015.09.11. Péntek
Összeállította: 
Badicz Adrus

 

 

Mondd el a véleményed

Tetrisz, bimbó, izzadtság – megmutatjuk milyen Sebestyén Balázzsal bulizni!

V-Moto’Rock – Törd be a szívem