Citrom mousse – igazi nyári desszert

Hirdetés

Gyors krémdesszert, vaníliás keksszel még finomabb.

Hirdetés

Hozzávalók:
• 3 deci (30%-os) tejszín
• 4 tojássárgája
• 3 tojásfehérje
• 6 evőkanál cukor (vagy ízlés szerint)
• 1 citrom leve

1. Keverd össze a tejszínt és a tojássárgáját, és gőz fölött, állandóan keverve, kábé 15 perc alatt sűrítsd be.

2. Add hozzá a cukrot és a citrom levét. Hagyd a krémet kihűlni.

3. Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá és óvatosan forgasd a kihűlt krémhez.

4. Töltsd a krémet poharakba és tedd a hűtőbe 4-5 órára. Tálalhatod magában vagy tejszínhabbal és vaníliás keksszel.

Fotó és szöveg: Studer-Tüske Veronika

Forrás: A teljes cikkért KLIKK!

: Youonline blog

Mondd el a véleményed

Új pasi a láthatáron Nina Dobrev-nál?

Csábíts bőrszoknyában!