COMING OUT filmelőzetes

Hirdetés

 

COMING OUT

Színes, magyar romantikus vígjáték

Hirdetés

 

Írta és rendezte: Orosz Dénes

Producer: Kálomista Gábor

Fényképezte: Fillenz Ádám

Vágó: Kovács Zoltán

Zene: Bolba Tamás

Hirdetés

Előzetes:

 

{youtube}l4ZGbStXzzU{/youtube}

 

Szereplők:  Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Nényei Klára, Mucsi Zoltán, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, Hegedűs D. Géza, Scherer Zoltán

 

Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. A napi atrocitásokat könnyedén kezeli, nem zavarja a reggelente fejéhez vágott tojás a szerkesztőségnél, vagy a mogorva szomszéd, Pecsák úr (Mucsi Zoltán) ellenszenve sem, derűs jelleme pedig nem csak a műsorába telefonálóknak segít elfogadni önmagukat, hanem a körülötte élőknek is egyfajta példaképként szolgál. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor is kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek. Ám ez még csak a kezdet, és Erik zavarba ejtő helyzetkomikumok sorában igyekszik tisztába kerülni saját magával, miközben megpróbálja széteső életét is egyben tartani. A szerelem útjába azonban semmi sem állhat: a kérdés már csak az, hogy kinek a szerelme fontosabb számára?

 

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után ismét romantikus vígjátékot készített, amelyben ezúttal is Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2, Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A két népszerű színész mellett szerepel a Coming out-ban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter, valamint a Társas Játékban megkedvelt Simon Kornél is. A Coming out a remek alakítások mellett helyzetkomikumokkal, és dallamos zenékkel garantálja az önfeledt szórakozást, a vígjátékot és romantikát kedvelők számára az elmúlt évek egyik legfrissebb és legviccesebb magyar filmjében!

 

Eredeti cím: Coming out

Hossz: 96 perc

Hang: Dolby Digital

Vetítési mód: DCI

Országos bemutató: 2013.12.05.

Forgalmazó: Hungaricom

Korhatár: BA

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3059638/

 

Mondd el a véleményed

Liluék felborzolták a sztárok haját!

NYÁRI KÁROLY KARÁCSONY A ROYALBAN