A csajok bosszúja – képek, előzetes

Hirdetés

 

csajokbosszujamain01

Aki csal, azt többnyire rajtakapják. Akit megcsalnak, az többnyire bosszúról álmodozik… és az álmok néha valóra válnak.

Hirdetés

Carly (Cameron Diaz) egyre jobban élvezi az új pasija (Nikolaj Coster-Waldau) társaságát. A férfi szinte tökéletes: jóképű, kedves, figyelmes… csak előbb-utóbb kiderül, hogy van egy kis rejtett hibája: egy feleség (Leslie Mann). Amikor a nő véletlenül találkozik Carlyval, először kiborul, azután hisztérikus lesz, majd rettentően berúg… de csak akkor gondol a bosszúra, amikor rájön, hogy Mark mindkettejüket megcsalja egy harmadikkal… egy alig húszéves szőke bombázóval (Kate Upton) – aki szintén utálja, ha átvágják.

csajokbosszujapic03small

 

Így aztán a három nő összefog, hogy együtt véssék jól a hűtlen macsó eszébe: aki három nőt csap be, az háromszor kapja vissza – és mindegyik nagyon tud fájni.

csajokbosszujapic06small

A New Yorkban és a Bahamákon készülő vígjáték forgatása tavaly a paparazzik egyik kedvenc témája volt: egyre-másra kerülnek nyilvánosságra fotók az alig felöltözött három női főszereplőről: Cameron Diazról, Leslie Mannról és Kate Uptonról.

csajokbosszujapic08small

Főszereplők: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj, Nikolaj Coster- Waldau, Don Johnson. Operatőr: Robert Fraisse. Látvány: Dan Davis. Írta: Melissa Stack. Rendezte: Nick Cassavetes

Szinkronos előzetes:

Mozibemutató: 2014. április 24.

Eredeti cím: The Other Woman

Színes, szinkronizált amerikai film

Műfaj: vígjáték

Gyártó: Twentieth Century Fox

Játékidő: 109 perc

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Forgalmazza: InterCom

 

Mondd el a véleményed

Vegyen kalapot, mint Zsófi!

Majálisok stifolder versenytől városi driftelésig