A csajok bosszúja – képek, előzetes

 

csajokbosszujamain01

Aki csal, azt többnyire rajtakapják. Akit megcsalnak, az többnyire bosszúról álmodozik… és az álmok néha valóra válnak.

Carly (Cameron Diaz) egyre jobban élvezi az új pasija (Nikolaj Coster-Waldau) társaságát. A férfi szinte tökéletes: jóképű, kedves, figyelmes… csak előbb-utóbb kiderül, hogy van egy kis rejtett hibája: egy feleség (Leslie Mann). Amikor a nő véletlenül találkozik Carlyval, először kiborul, azután hisztérikus lesz, majd rettentően berúg… de csak akkor gondol a bosszúra, amikor rájön, hogy Mark mindkettejüket megcsalja egy harmadikkal… egy alig húszéves szőke bombázóval (Kate Upton) – aki szintén utálja, ha átvágják.

csajokbosszujapic03small

 

Így aztán a három nő összefog, hogy együtt véssék jól a hűtlen macsó eszébe: aki három nőt csap be, az háromszor kapja vissza – és mindegyik nagyon tud fájni.

csajokbosszujapic06small

A New Yorkban és a Bahamákon készülő vígjáték forgatása tavaly a paparazzik egyik kedvenc témája volt: egyre-másra kerülnek nyilvánosságra fotók az alig felöltözött három női főszereplőről: Cameron Diazról, Leslie Mannról és Kate Uptonról.

csajokbosszujapic08small

Főszereplők: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj, Nikolaj Coster- Waldau, Don Johnson. Operatőr: Robert Fraisse. Látvány: Dan Davis. Írta: Melissa Stack. Rendezte: Nick Cassavetes

Szinkronos előzetes:

Mozibemutató: 2014. április 24.

Eredeti cím: The Other Woman

Színes, szinkronizált amerikai film

Műfaj: vígjáték

Gyártó: Twentieth Century Fox

Játékidő: 109 perc

Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Forgalmazza: InterCom

 

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár