Csajos Csillag születik

Hirdetés

Tavasszal jelentkezik a Csillag születik negyedik szériája. A tehetségkutató már most olyan újdonságokat tartogat, amelyekre eddig még nem volt példa a csatorna történetében.

Hirdetés

Hirdetés

Ugyanis női műsorvezető párossal indul útjára a show. Arra, hogy ekkora volumenű műsort két nő vezessen, még nem volt példa sem a csatorna, sem a magyar televíziózás tekintetében. Lilu és Ördög Nóra nagyon várja a közös munkát, akik korábban a Reggeli Csak Csajok blokkjában már dolgoztak együtt.
Nagyon izgalmas lesz, hisz arra még nem volt példa Magyarországon, hogy egy tehetségkutató műsornak női műsorvezetői legyenek. Érdekes lesz a mi párosunk, hisz alapvetően tűz és víz vagyunk, de mégis remekül tudunk a másikkal dolgozni, sőt, a magánéletben is nagyon jó a kapcsolatunk” – árulta el Lilu az új feladattal kapcsolatban.
Nagyon örülök annak, hogy jövőre Liluval közösen vezethetem a Csillag Születiket. Korábban dolgoztunk a Reggeliben, bár sajnos csak keveset lehettünk együtt a műsorban. Mikor azonban volt erre lehetőségünk, az már-már ünnepi alkalomnak számított, így nagyon élveztük a közös munkát. De arra ne számítsanak a nézők, hogy nagyon csajos lesz a műsor és csak a tűsarkakról szól majd. Lilunak nagyszerű humora van, így szerintem tökéletes párost alkotunk.” – kommentálta a híreket Ördög Nóri.

Írta: Hatos Nikolett. 2011.11.18.

Mondd el a véleményed

Rekord mennyiségű jókívánságot kapott az újdonsült apuka!

Nincs tovább! Viszlát Ashton!