Ördög Nóri

Hirdetés

Évek óta állandó műsorvezetője az RTL-klub csatornájának. Ez idő során kislányos bájait, illetve hosszú hajkoronáját is elhagyta.


Ördög Nóri nevét, és arcát mára mindenki ismeri.
 

Hirdetés

Ördög Nóra 1981. szeptemberében született Mórahalmon. Már egészen kiskorában szavalóversenyeken vett részt, ám ekkor még nem sejtette: ha nagy lesz, műsorvezetőként fogja egyengetni karrierjét. Pályáját az érettségi után egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte meg, majd hamarosan gyakornokként az RTL-klubhoz került.

 

Az RTL-nél eleinte a háttérmunkálatokban vett részt, többek között a Mónika Show, vagy éppen a Reggeli kulisszái mögött tevékenykedett. A képernyőn először mindössze tizenkilenc évesen, a Kölyök Klubban láthattuk. Hamarosan pedig jött a Szombat esti láz című műsor, ahol Stohl András oldalán szerepelt, ezt a munkát Nóri nagyon kedvelte, ugyanis tíz éven át maga is versenytáncolt. 2007-ben már nem csak a háttérben tevékenykedett a Reggeli-ben, hanem leült műsorvezetői kanapéra is, ahol többek között Csonka Andrással dolgozhatott együtt. Sok koránkelő ekkor kedvelte meg a lányt, ugyanis közvetlen, kedves stílusával könnyedén teremtett kapcsolatot a vendégekkel.

 Az RTL-klubnál gyakornokként kezdte. Képernyőn először a Kölyök Klubban láthattuk. (Forrás: RTL-klub)

Nóri számára az igazi sikert a csatorna tehetségkutató versenyei hozták el. Az X-faktor első szériájában nagy meglepetést okozott a rajongóknak, illetve a nézőknek, amikor is Hajas Lászlónak köszönhetően megvált hosszú hajkoronájától. Mind a Csillag születik, mind a Szombat esti láz, mind az X-faktor során gyakran öntött lelket a versenyzőkbe, miközben a háttérben szerkesztőként is tevékenykedett. Sebestyén Balázs egyszer a Kész átverés showban pontosan ezt használta ki, amikor Szabó Győző táncospárjával együtt egy vitát imitált, ahol Nórinak a békítő szerepében kellett fellépnie.

Hirdetés

Rövid haja a mai napig téma. Egyedüli háziasszonyként is megállja a helyét. (Forrás: RTL-klub)
 

A legnagyobb kihívást az X-faktor második szériája jelenthette, amelyben egyedüli háziasszonyként állta meg a helyét. A bájos hölgy nem ijedt meg a feladattól, példaként az eredeti versenyt hozta fel, ahol szintén egyetlen ember vezeti a műsort. Nórit jelenleg a Csillag Születikben láthatjuk, ahol Liluval együtt szórakoztatják a közönséget.

Nóri mióta képernyőn van elhagyta kislányos bájait. Tökéletes alakja miatt sokszor bújik a legkülönfélébb, legextrémebb szettekbe, éppen ezért gyakran téma külseje. Megjelenése sosem unalmas, ugyanis ha egy egyszínű ruhában láthatjuk a képernyőn, akkor azt mindig feldobja valami színes, extra kiegészítővel. Akkor sem esett csorba nőiessége, amikor megvált hosszú hajtincseitől. Nektek melyik Nóri tetszik jobban?

Magánéletéről nem szívesen beszél, Nóri  párja nem más, mint a fotós, Nánási Pál. (Forrás: RTL-klub)

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.27.

Mondd el a véleményed

John Malkovich elvarázsolta a közönséget és Eszenyi Enikőt!

Megmérgezték a Compact Disco menedzserét!