Csobot Adél 8 millió forintos gyémántba öltözött!

 

Egy nagyszabású eseményen vettek részt hazánk ismert emberei. Bencsik Tamara, Rippel Feri és Viktor, Kozma Klaudia és Csobot Adél kipróbálhatták a gyémántcsiszolás rejtelmeit és méregdrága ékszereket öltöttek magukra. A hírességeket teljesen megbabonázták a csillogó ékszercsodák.

 

Nemsokára megrendezésre kerül a Miss International Hungary magyarországi versenye és a döntőre a Caprice adja a szebbnél szebb ékszereket. A verseny előtt ismert emberek nézhették meg először a finálén viselhető luxusdarabokat. Sőt, még a gyémántcsiszolást is kipróbálhatták egy mester segítségével. Ezt a feladatot minden résztvevő híresség nagyon élvezte, hiszen nem mindennap csiszolhat az ember gyémántot!

 

Bencsik Tamara és Csobot Adél gyermeki lelkesedéssel vetették bele magukat az ékszerek közé. A két énekesnő és a szépségkirálynő nem győzte próbálgatni a csodás kiegészítőket. Adél inkább a finomabb darabokat kedveli, Tamara a nagyobb méretű kövekbe szeretett bele, míg Klaudia nyakában egy világon egyedülálló igazgyöngyből készült nyaklánc mutatott lenyűgözően. A hölgyek alig várják, hogy egyszer jegygyűrű legyen az ujjukon. Ki is nézték már maguknak, melyik lenne a legideálisabb viselet.

 

Rippel Ferit és Viktort az ékszerek mellett az álomautó.hu Lamborghini-je érdekelte inkább. A luxuskocsit ki is próbálták. Az autó hihetetlen sebességgel száguldott a zárt parkolóban, amit a testvérpár nagyon élvezett. A hölgyek közül csak Tamara volt olyan bátor, hogy kipróbálja, de neki is hatalmas élmény volt az autó vezetése.

 

A Miss International Hungary versenyre még lehet jelentkezni!

http://www.missinternational.hu/jelentkezes

 

Mondd el a véleményed

Trambulin, fények, „duplatempó”, rap ’n roll: Hegy’ 2013, ahol a stílusok találkoznak

R. Kárpáti Péter a Barátok közt után a Jóban rosszban c. sorozatban