Csobot Adél a legnagyobb szexszimbólum bőrébe bújt!


Ő az az énekesnő, aki a lemegosztóbb személyiség az RTL Klub tehetségkutatójában. Adél az X-Faktor élő show-i során újabb és újabb oldalát mutathatja meg. Ám az ifjú tehetség mindig példaképként tekintett Marilyn Monroe-ra. Malek Miklós is tett olyan kijelentést, hogy Adél a magyar Marilyn.

Csobot Adél egy fotózás erejéig a szexszimbólum bőrébe bújhatott. A mindössze 18 esztendős lány teljesen odáig volt, hiszen egy olyan ruhát viselhetett, amely a megszólalásig hasonlít arra, melyet a leghíresebb Monroe fotón láthatunk, és amit a Hétévnyi várakozás című filmben viselt a színésznő. Az énekesnő nagy örömmel ment bele a fotózásba, hiszen nagy imádója a mozicsillagnak. Egy pillanat erejéig ő lehetett a leggyönyörűbb nőnek tartott szexszimbólum magyar mása. Szexi, kacér és titokzatos, akár csak Marylin Monroe.

– Kipróbáltam, milyen érzés a bőrébe bújni, remek volt! Nagyon szeretem Marilyn Monroe-t, több filmjét is láttam, az egyik kedvenc videóm pedig éppen az az ikonikus felvétel, amelyiken a Happy Birthdayt énekli John Fitzgerald Kennedynek – mondta a Blikknek Adél. – Azért kedvelem őt különösen, mert számomra ő a nagybetűs nő, egy igazi egyéniség, akinek varázslatos a személyisége. Annak pedig, hogy Miklós hozzá hasonlított, nagyon örülök, bóknak veszem – mosolygott az énekesnő.

Csákó Zsuzsanna 2012.11.22.

Mondd el a véleményed

Élete legnagyobb kihívása előtt áll Caramel

Licitálj Ebergényi Réka és Palvin Barbara ruhájára!