Csobot Adél a legtrendibb nő!

Hirdetés

 

Felvonult a sztárvilág a JOY 15. születésnapján

Hirdetés

 

Együtt ünnepelt tegnap a sztárvilág: hazánk kedvencei a JOY 15. szülinapi partijára voltak hivatalosak. Radics Gigi különleges, erre az estére összeállított show-val kápráztatta el a közönséget, a Quantum XXL táncosai pedig szinte kirúgták a Dorottya Palazzo oldalát.  Az estén kiderült az is, hogy a magazin olvasóinak döntése alapján Csobot Adél a legtrendibb magyar nő.

 
Még több fotó a partyról ide kattintva!

A magazin születésnapján felvonult a magazin olvasóinak döntése alapján kiválasztott 15 legtrendibb híresség is. A hölgyek páratlan ruhakölteményekben léptek a rózsaszín szőnyegre.

 

Még több fotó a partyról ide kattintva!

 

Szabó Zsófi nagyon boldog volt, hogy őt is a legjobbak közé szavazták a magazin olvasói.

Számomra az egyik legnagyobb elismerés, hogy bekerülhettem a 15 lány közé, hiszen ezen a szavazáson főként hölgyek voksoltak. Elismerést kapni egy nőtől, sokkal nagyobb bók, mint egy férfitől, hiszen mi csajok nem osztogatjuk csak úgy a dicséreteket” – mondta el Zsófi, aki ugyan imádja a divatot, de számára azért első a kényelem. „Visszagondolva az elmúlt 15 év divatjára nekem egy állandó darab van a ruhatáramban, a tornacipő, abból viszont rengeteg” – árulta el a Jóban Rosszban Bettyje.

Debreczeni Zita merész hátkivágású ruhában érkezett a partira. A gyönyörű modell és fotós a JOY születésnapja alkalmából szintén visszaemlékezett arra, milyen ruhákat viselt az elmúlt években.

Nagyon fiús kislány voltam. Két bátyám van, akiknek mindig kölcsönvettem a cuccait, a kockás flanel ing volt a kedvencem, de utána mindig lebuktam előttük, mert átvette a szövet az illatomat” – mesélte nevetve Zita. – „Először tizenkilenc évesen viseltem magassarkút, és akkor szerettem meg a divatot” – tette hozzá a barna szépség, aki azt is elárulta, most egy ideig csak másokat fog ünnepelni, úgy döntött, legközelebb a harmincharmadik szülinapján rendez majd nagy bulit.

 

Az olvasók döntése alapjána legtrendibb nőnek járó díjat végül Csobot Adél vehette át szerelmétől, Istenes Bencétől, az est házigazdájától. Az énekesnő, miután mindenkinek megköszönte az elismerést egyik példaképétől, Coco Chaneltől idézett.

 

Nézd meg interjúnkat Adéllal:

{youtube}bpztEJKzPTE{/youtube} 

Teljesen mindegy, hogy az ember, hogy érzi magát. Keljen fel, öltözzön fel és jelenjen meg” – mondta Adél.

 

Még több fotó a partyról ide kattintva!

A JOY születésnapján együtt ünnepelt Zséda, Rúzsa Magdi, Trokán Nóra,Lola, Janicsák Veca, Veres Mónika, Csisztu Zsuzsa, Hien, Keresztes Ildikó, Ada, Rippel Feri és Viktor, Dukai Regina és Feczesin Róbert, Kállay-Saunders András, Fluor Tomi, Nagy Adri, Nyári Edit és Alíz, Sarka Kata, Rakonczai Imre, Győrfi Pál, Juhász Adri és Sallai Nóra a Jóban Rosszban sztárjai, Hajas László, Völgyesi Gabi, az Éjjel Nappal Budapest sztárjai, Dopeman, Herczeg Zoltán és még sokan mások.


Még több fotó a partyról ide kattintva!

 Még több fotó a partyról ide kattintva!

 

Hirdetés

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár