Csobot Adél új szerelme Istenes Bence

Hirdetés
 

Hirdetés

Egyes állítások szerint már egy ideje egy párt alkot Adél és Bence. Az RTL Klub székházában ez már nem titok.- írja a Blikk. A bulvárlap szerint már az X-Faktor elején elindult közöttük valami. Ezidáig próbálták titokban tartani és nem is vállalják fel nyíltan kapcsolatukat. 

“Már a produkció elején szimpatikusak voltak egymásnak, szépen lassan alakult ki köztük a barátság, majd ez mélyült el. Sokat találkoznak a műsor miatt és azon kívül is, de Bence pontosan tudja, Adél számára milyen fontos ez a verseny, így mindent megtesz, hogy ne befolyásolja a lány felkészülését. A székházban szinte nyílt titok, hogy együtt járnak. Rendszerint együtt ebédelnek, és már teljesen természetes mindenki számára, hogy olykor kézen fogva sétálnak a folyosón” – mondta a Blikknek egy nevét elhalllgató RTL-es munkatárs.


Hirdetés

Bence az After X műsorvezetőjeként ügyel arra, hogy a nézőknek semmi ne tűnjön fel Adél iránti vonzalmáról. Mégis észrevehető, hogy az adás ideje alatt is sokszor az énekesnőhöz intéz néhány poénos kérdést, és csillogó szemekkel néznek egymásra. Állítólag mindig keresik az alkalmat, hogy együtt lehessenek. A székházban olykor kézenfogva sétálnak.

Adél a műsor előtt Nagy Szilárdhoz került közelebb, de végül nem lett belőle nagy szerelem. Bence hónapok óta egyedülálló, és úgy tűnik nagyon bejönnek neki az RTL-es lányok. Először a Csillag Születik felfedezettje, Kovácsovics Fruzsina volt a párja. Idén szakított VVAnikóval, és most Adéllal kavar.

Csákó Zsuzsanna 2012.12.06.

Mondd el a véleményed

Mikulás versus Télapó

Desperado a Kenézy kórházban: Roppant fontos nekünk ez a tevékenység!