Csokis zabkása extrákkal és goji

Hirdetés

Volt már valamikor az őskorban zabkása recept a blogon, de mivel mostanában gyakran ez a reggelim, arra gondoltam fel fogok tenni különböző verziókat. Sokáig nem értettem, mi az, amit nem lehet szeretni a zabkásában? Az emberek többsége szereti a tejbegrízt, a tejberizst, a zabkása valahol a kettő között van, attól függően, milyen szemű zabból készül, apró vagy nagy. Én az aprószeműt szeretem, ami majdnem sima trutymóvá szétfő.:)

De ebből is lehet elég, és elkezdett leesni mi vele a baj. Hogy sima, meleg trutyi, ráadásul nem is kis adag, ami alapvetően nem rossz dolog, de az ételekbe kellenek a textúrák, ami a A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Púderfelhő

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Kereket oldott Rékasi Károly – Irány Rio!

Nem csalódtam a guminőben