Csupán 1 hónapot tölthetett családjával az idén Száraz Tamás!

Hirdetés

Köztudott, hogy Száraz Tamás több esztendeje már az AIDA hajózási társaság előadója. Idén olyannyira számítanak a magyar énekesre, hogy csupán egy hónapot tölthetett családjával. Tomi meglepetésre készül magyarországi rajongói számára!

Hirdetés

Idén maximum egy hónapot, ha lehettél a családoddal…
Az év elején, rögtön január első hetében már Hamburgban voltam, mert elkezdtük a próbákat. A társaság legújabb hajóját nyitottuk, ami elég sok munkával járt. Aztán februárban 2 napra haza tudtam menni, amikor is elméletileg játszottam volna a Jézus Krisztus Szupersztárban, ám az nem jött össze (rajta kívülálló okok miatt – szerk), de nem bántam, mert legalább addig a családommal lehettem. Legközelebb csak június 16-án voltam Magyarországon, de akkor is csak 2 hétig, mert leszállásom után 2 nappal már kerestek a cégtől. Egy hajón betegség miatt le kellett szállnia egy kollégámnak, így bajban voltak… Nekem az időzítés épp belefért, így elvállaltam. Annyi volt csak a nehézség benne, hogy 11 új show-t kellett megtanulnom 2 hét alatt. Úgyhogy otthon már bele is kellett kezdenem a felkészülésbe, ami rontott a családdal töltött átlagon… A megállapodás az előbb említett esetben úgy szólt, hogy felszállok ugyan a hajóra, de a családdal korábban Ukrajnába tervezett nyaralásra elengednek. Így 7-8 napot ott töltöttem a feleségem szüleinél.

Hirdetés

Mikor látod a párod, és a fiad legközelebb?
Szeptemberben megyek haza. 17-én szállok le, aznap este érkezem haza. Már most van egy megkeresésem, hogy 28-án ismét 1 hónapra ki kellene jönnöm… De mivel még próbálni is kellene előtte, megint csak 2-5 napot töltenék otthon… Ezt már nem vállaltam, fel kell töltődnöm nekem is, és nekik is. Valamint az is otthon tart, hogy végre szervezés alatt van egy akusztikus önálló koncert. 

Egyébként hogyan tudjátok tartani a kapcsolatot?
Napi kapcsolatban vagyunk a Skype-nak köszönhetően. Nagyon ritkán van olyan, hogy nem beszélünk, akkor is csak azért, mert baj van az internettel.

Mondd el a véleményed

Divatikonkvíz Temesi Bercivel

Egymásnak feszült Szabó Zsófi és Ganxsta Zolee