Csütörtök este élőben – Paulik Fanni tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű

Hirdetés

A Fáklya Rádió Cool-Túra elnevezésű magazinjában július 11-én 20 órától ismét egy igencsak figyelemreméltó hölgy érkezik Biró Zsolt műsorvezetőhöz, mégpedig Paulik Fanni személyében. Fanni közgazdászból lett kávézó tulajdonos, tejmentes Rákóczi túrósa pedig igazi fogalommá vált. Ahogy mindig, most is érdemes lesz hallgatni az adást! 

Paulik Fanni bár közgazdászként szerzett diplomát, de a gasztronómia és a vendéglátás is mindig is érdekelte, vonzotta az az izgalmas és pörgős világ, amelyet egy kávézó nyújthat nem csak a vendégeknek, hanem a tulajdonosnak is. Fanni pedig nem is tétlenkedett, így amellett, hogy lediplomázott, folyamatosan képezte magát a vendéglátásból is, tanult, tapasztalt és roppant bátor volt. 

Ugyanis 2023-ban belevágott az álom megvalósításába: leállamvizsgázott, majd megnyitotta első saját üzletét. Tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű az út amelyre lépett, ám olyan fából faragták a tehetséges hölgyet, hogy ha valamit a fejébe vesz, akkor azt bizony megvalósítja. Az akar mellé szorgalom és alázat is társult, ez a kombináció tudással kiegészítve általában sikerre visz. Lehet, hogy nem azonnal, de bizony érik az a gyümölcs…

Hirdetés

Fanni azt sem tagadja, hogy kezdőként nem volt könnyű dolga, a családja viszont erős támaszként állt és áll mellette. Az elmúlt egy évben pedig rengeteget tanult, tapasztalt és fejlődött, kávézója pedig mára egy igazi kis sziget lett, ahol mindenki megtalálhatja amit keresett. Fanni vallja: élete legnehezebb, de legjobb döntése volt, hogy saját üzletet nyitott. 

A törzsvendégek és az egyre bővülő látogatók köre pedig azt bizonyítják, hogy ez valóban így lehet, hiszen a fővárosiak szeretik a Bubci Cafét, ahol a hangulat remek, a kínálat pedig fenséges. Külön elismerés, hogy Fanni figyel az ételallergiásokra is: a tej-, glutén-, szója- és hozzáadott cukor-mentesen táplálkozók is megtalálhatják nála a kedvükre valót. A tejmentes Rákóczi túrósa pedig igazi fogalommá vált, annyira finom…

Paulik Fanni tehát nem félt az álmait megvalósítani, akkor sem, ha tudta és meg is tapasztalta, hogy ez bizony nem könnyű. Viszont a siker íze akkor a legédesebb, ha valóban mi magunk dolgozunk meg érte. Ő pedig ezt teszi, minden egyes nap. Biró Zsoltnak erről és még rengeteg érdekességről is mesél a július 11-én, este 8 órakor kezdődő adásban, amelyet most is hiba lenne kihagyni!  

Hallgassátok a www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon! 

Ez a cikk Csütörtök este élőben – Paulik Fanni tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Napi Mázli nyerőszámok fríss, mai: íme a 2024. július 10-ei sorsolás eredménye

Galambos Lajos: “Ez nem véletlenül van itt…”