Darts sorsjegy betűk, nyeremények

Hirdetés

Darts sorsjegy betűk, nyeremények

Játékinformációk – Darts

A sorsjegyen 4+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Hirdetés

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az „ÖN DOBÁSAI” kaparófelület alatt található 15 számmal megegyező számokat kell bejelölnie a darts tábla alatt található öt sorban a nyeremény eléréséhez. Ha ezen számok felhasználásával egy sorban az összes számot be tudja jelölni, a játékos az adott sor végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértékét nyeri. Ha a játékos az „ÖN DOBÁSAI” kaparófelület alatt a darts tábla közepén kupa szimbólumot talál, 5 000 Ft-ot nyer.

Annak, ha a játékos az első játékban – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÖN DOBÁSAI” kaparófelület alatti számokat jelöli be a darts tábla alatt található sorokban, hanem akár a sorokat fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

A második, harmadik és negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 egyforma számot kell találnia a nyeremény eléréséhez. 3 egyforma szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott játékhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A BÓNUSZJÁTÉKBAN a játékosnak a kaparófelület alatt 3 azonos összeget kell találnia a nyeremény eléréséhez. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Egy sorsjeggyel akár kilenc nyeremény is elérhető.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, ha az első játékban a játékos nem tudja bejelölni az „ÖN DOBÁSAI” kaparófelület alatt lévő számok felhasználásával a darts tábla alatt található öt sor egyikében sem az összes számot, valamint ha az „ÖN DOBÁSAI” kaparófelület alatt a darts tábla közepén nem talál kupa szimbólumot, a második, harmadik, negyedik játékban nem talál egy játékban 3 egyforma számot, valamint a Bónuszjátékban nem talál három azonos összeget a kaparófelület alatt.

Darts sorsjegy betűk, nyeremények

Betűk és nyeremények
??? 75 000 000 Ft
??? 10 000 000 Ft
??? 1 000 000 Ft
??? 100 000 Ft
SSS 50 000 Ft
UUU 10 000 Ft
HHH 7 000 Ft
GGG 5 000 Ft
??? 3 000 Ft
WWW 2 500 Ft
LLL 1 500 Ft

Ez a cikk Darts sorsjegy betűk, nyeremények először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Közel harminc év után újra színpadon az eredeti FLM!

Biliárd sorsjegy betűk, nyeremények