Debreczeni Zita kutyamami lett!

Hirdetés

 

Megrendezésre került az első White Dog Party Magyarországon, ahová rengeteg fehér kutya érkezett a gazdáikkal együtt. Több hazai sztár és kedvence is eljött az Zöld Pardonban tartott eseményre. Ott volt Debreczeni Zita és két kiskutyája, Aston és Martin, valamint Vincze Lilla és 18! éves kutyusa. Jelen volt mg Bertók Maya és Miló Viki, akik szintén kedvenceikkel érkeztek. A rendezvényen volt ügyességi- és szépségverseny, de még kutya futómaratont is rendeztek.

 

Hirdetés

Idén először szerveztek kizárólag fehér kutyáknak partit Magyarországon. A Zöld Pardont szinte megszállták a világos színű ebek. A gazdik a jó társaság és a buli mellett orvosi tanácsokat is kaphattak. Lehetett vásárolni tündéri ajándékokat és praktikus dolgokat egyaránt. A legjobban azonban mégis a kutyusok élvezték a programot, hiszen szabadon futkoshattak és játszhattak egymással. Volt szépségverseny és ügyességi megmérettetés is, amit mindenki nagyon élvezett. Először rendeztek futóversenyt kutyák számára, amin minden gazdi hangosan szurkolhatott kedvencéért. A vidám programokon túl, a rendezvény bevételének egy részét a szervezők a szentendrei Árvácska Alapítvány adták.

 

Hirdetés

A rendezvényen sztárok is részt vettek. Vincze Lilla unokahúgával és 18 éves Jumi nevű kutyájával érkezett. Mind a kislány, mind a veterán korú kutyus nagyon élvezte a programot.

 

„Imádom a kutyámat, nem is tudom, mi lenne vele nélkülem. Már igen idős, 18 éves, de szerencsére remekül van. Nagyon vigyázunk rá, ő az én szemem fénye. Sajnos már ügyességi versenyen nem tud részt venni, de egy életműdíjat megérdemelne!” mesélte Vincze Lilla nevetve

 

Debreczeni Zita is két kis kedvencével érkezett a White Dog Partyra.

 

„Négy hónapja vannak velünk a fiatalurak, Aston és Martin. A párommal egész nap kényeztetnénk őket, annyira, hogy az alapszabályokat is felrúgjuk miattuk. Amikor hozzánk kerültek, megbeszéltük, hogy nem alszanak velünk, de egyikünk sem bírta ki, így minden éjjelt egy ágyban töltünk. Még elég kajlák, mivel 6 hónaposak, de nagyon okos kutyák lesznek. Ők testvérek, de elég különböző a személyiségük, sőt a külsejük sem teljesen egyforma. Imádják egymást, nem is tudnak meglenni a másik nélkül, de az igazi boldogság, mikor mind a négyen együtt vagyunk!” mondta Debreczeni Zita, az újdonsült gazdi!

 

„A White Dog Party szerencsére nagyon jól sikerült és már tervezzük a folytatását is, ahonnan már a fekete kutyák sem hiányozhatnak!” mondta a főszervező Kis Hegedűs Réka

 

Mondd el a véleményed

Szunai Linda megverte Sarka Katát!

Caramel csúcsformába hozza magát!