Decemberben jön az év magyar romantikus vígjátéka!

Hirdetés

 

December 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out. A Csányi Sándor és Tompos Kátya főszereplésével készült mozi a karácsonyi időszakban igazi kedvence lehet a romantikát, humort és önfeledt szórakozást keresők számára.

 

Hirdetés

Hirdetés

A film szokatlan alaphelyzetében Erik (Csányi Sándor), a közkedvelt meleg, rádiós műsorvezető, büszkén vállalva másságát, derűsen segít a műsorába betelefonálóknak. Igazi példaképként kellő iróniával és humorral tekint a napi atrocitásokra, pedig dobálják őt tojással, és utálja a szomszédja is, azért, amilyen, a bulvármédia pedig folyamatosan lohol a nyomában. Erik figyelme azonban egy balesetet követően váratlanul a nők irányába fordul, és vonzódni kezd hozzájuk – különösképpen elgázolójához, aki egyben orvosa (Tompos Kátya) is. Az év magyar vígjátékából a remek színészek mellől nem hiányzik a humor, a szuper zenék, és elmaradhatatlan a happy end is.

Nézd meg, hogy fotózták a filmhez készülő plakátot: 

 {youtube}ZCe187eou7E{/youtube} 

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után imádnivaló romantikus vígjátékot készített, amelyben ismét Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2, Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A két népszerű színészen kívül remekel a Coming out-ban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter. Kisebb szerepekben feltűnik még Für Anikó, Gyabronka József, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, és Hegedűs D. Géza.

 

A film képi világát Fillenz Ádám a Pál Adrienn, és a Poligamy operatőre teremtette meg, zenéjét Bolba Tamás szerezte, a Coming out producere pedig Kálomista Gábor, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi, és a Kaméleon.

 

A film december 5-től látható országszerte a mozikban, forgalmazója a Hungaricom.

COMING OUT

Színes, magyar romantikus vígjáték

 

Írta és rendezte: Orosz Dénes

Producer: Kálomista Gábor

Fényképezte: Fillenz Ádám

Vágó: Kovács Zoltán

Zene: Bolba Tamás

 

Szereplők:  Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Nényei Klára, Mucsi Zoltán, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, Hegedűs D. Géza, Scherer Zoltán

 

Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. A napi atrocitásokat könnyedén kezeli, nem zavarja a reggelente fejéhez vágott tojás a szerkesztőségnél, vagy a mogorva szomszéd, Pecsák úr (Mucsi Zoltán) ellenszenve sem, derűs jelleme pedig nem csak a műsorába telefonálóknak segít elfogadni önmagukat, hanem a körülötte élőknek is egyfajta példaképként szolgál. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor is kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek. Ám ez még csak a kezdet, és Erik zavarba ejtő helyzetkomikumok sorában igyekszik tisztába kerülni saját magával, miközben megpróbálja széteső életét is egyben tartani. A szerelem útjába azonban semmi sem állhat: a kérdés már csak az, hogy kinek a szerelme fontosabb számára?

 

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után ismét romantikus vígjátékot készített, amelyben ezúttal is Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2, Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A két népszerű színész mellett szerepel a Coming out-ban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter, valamint a Társas Játékban megkedvelt Simon Kornél is. A Coming out a remek alakítások mellett helyzetkomikumokkal, és dallamos zenékkel garantálja az önfeledt szórakozást, a vígjátékot és romantikát kedvelők számára az elmúlt évek egyik legfrissebb és legviccesebb magyar filmjében!

 

Eredeti cím: Coming out

Hossz: 96 perc

Hang: Dolby Digital

Vetítési mód: DCI

Országos bemutató: 2013.12.05.

Forgalmazó: Hungaricom

Korhatár: BA

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3059638/

 

Mondd el a véleményed

4DX-ben újra hódít az Avatar

Phillips kapitány JÁTÉK!