Demes Tomi egy sárga plüss kacsával alszik!

Hirdetés


Nemrég jelent meg első saját dala, az „Egy lépés”. A minap egyenesen Jaltából üzent rajongóinak, ám még az utazás előtt elkaptuk Demes Tomit a Divatikon Kvízével! Így többek között megtudtuk, hogy az ifjú énekes egy sárga plüss kacsával alszik, és hogy néhány nappal ezelőtt egy kutyussal bővült családja!

Hirdetés

Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?  
Birdy – Just a Game.        

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?   
Azt hiszem gyerekoromban egy karácsonyi ajándék volt, amit gondosan elrejtettek a szüleim. Persze a kíváncsiság úrrá lett rajtam, így hát megkerestem. Aztán nagyon szégyelltem magam, és lelkiismeret furdalásom volt. Azóta nem kutatom fel az elrejtett ajándékokat!

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
Szinte mindig egyedülálló vagyok olyankor. Jó hogy van ez az ünnep, de nem tulajdonítok neki nagy figyelmet. Szerintem a szeretteinket nem csak Valentin-napkor kell szeretni. Így hát nálam minden nap Valentin-nap!Leírás: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif(mosolyog)

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?  
Így hírtelen, vennék egy lakást a fővárosban, és a zenei dolgaimat finanszíroznám belőle. Majd egy részét a pénznek a bankba tenném kamatozni. Természetesen a családomat is elvinném egy külföldi útra.

5. Hányas voltál a suliban… 
Énekből: csillagos ötös.    
Tesiből: négyes. Mindig azt mondtam, hogy én “művészlélek” vagyok!
 
6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?       
Mindig is nyitott voltam az emberek felé, szeretek ismerkedni. Bár volt már negatív tapasztalatom is, amikor nagyon hamar bíztam meg valakiben, de a hibákból tanulunk! És igen van olyan ember, aki a rajongói körömből lett a barátom!

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?   
Viszonzatlan volt. Mai napig emlékszem rá, és eszembe jut.

8. Írtál már szerelmes levelet?      
Igen rengeteget, de egyet sem küldtem el. Többnyire ezek nem is levelek, inkább versek voltak. (mosolyog)

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?    
 Egy karácsonyi koncerten énekeltem először közönség előtt. Egyetlen dal volt csupán, de annyira pozitív visszajelzéseket kaptam utána, hogy komolyabban elkezdtem foglalkozni az énekléssel. Azután megnyertem egy iskolai tehetségkutatót, ami elég bátorságot adott, hogy jelentkezzek az X-Faktorba. Mindig is éreztem, hogy okkal kaptam ezt a talentumom, és nem szabad elhanyagolnom.     

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?    
A rengeteg kedves levél! Nagyon sok szeretet érkezik a rajongóktól!

10 +. És mik a hátrányok?    
Talán az irigykedő kommentek. Viszont erre mindig azt mondom, az ember csak akkor ért el igazán valamit, amikor már irigyei is vannak.

11. Mikor sírtál legutóbb?     
Egy drámai filmet néztem pár napja, és hát nem titkolom: elmorzsoltam pár könnycseppet. De nem az a kifakadó, sírós ember vagyok.

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Igen, de csak, ha fontosnak tartom a személyt. Viszont időnként makacs is szoktam lenni, és ha tudom, hogy igazam van: akkor abból nem engedek! 
 
13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Erről talán őket kellene megkérdezni! – gondolkodik – Mindig énekelek!!! Még ha az illem helyiségen vagyok is! Van, amikor már megelégelik, és kiabálnak, hogy “Most már elég legyen, jóból is megárt a sok”.

Leírás: http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?     
Hát nagyon sok kedves, aranyos ajándékot kaptam, amik nagyon jól estek. Például egy bögre, amibe bele van gravírozva, hogy a “Legkülönlegesebb hang 2011″. Kaptam egy tollat is, amibe pedig az van belegravírozva, hogy ” Az igazi győztes”.  Ezüst karperecet is kaptam. Igazából szinte mindegyik ajándék nagyon kedves számomra, de emlékszem a legelsőre is, ami egy sárga plüss kacsa volt. Na, ő valamiért mindig nálam van, vele is alszok, mint valami kis gyerek!

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?       
A napokban egy kiskutyus lett a családunk újabb tagja, szóval ő az, akit legutóbb lencse végre kaptam.


Írta: Hatos Nikolett. 2012.07.23.

Mondd el a véleményed

Nem akarták a határon átengedni Kiss Orsit

Kefir elhízott a thaiföldi kajáktól!