Dívák a kifutón!

Hirdetés

 

A magyar divatmárka, a Zoia-Europe bemutatta tavaszi- nyári kollekcióját. A divatbemutató különlegessége az volt, hogy a nemzetközi hírű modellek mellett hazai sztárok is felvonultak a színpadon. Mádai Vivien, Nagy Adri, Husnullina Regina és Boldizsár Kata profikat meghazudtoló rutinnal lépkedtek a kifutón. A modellek is szakmájuk elitjébe tartoznak, Epres Panni, Cseh Myra és Sarnyai Eszter képviselik mai napig az igazi klasszikus női szépséget. Az est fénypontja a kollekció mellett Husnullina Regina csodálatos énekprodukciója volt.

 

Hirdetés

A Zoia- Europe divatmárkát Kovács Júlia álmodta meg egy évvel ezelőtt. A kollekció a nagyvárosi nőket célozza meg, akiknek fontos nőiességük kihangsúlyozása, mégis szeretik a klasszikusan elegáns stílust. A bemutatón a gazdasági élet vezetői is megjelentek, akiknek munkájuk miatt elengedhetetlen az elegancia, de emellett szeretnék magukat nőnek érezni a hétköznapokban.

 

A rendezvényen a modell szakmát kipróbáló hírességek mellett, több sztár is eljött megnézni a bemutatót. Radics Gigi, Erdőhegyi Brigitta és Völgyesi Gabi az első sorban ülve gyönyörködtek a ruhákban. Mindhárom énekesnőnek fontos az elegancia és a nőiesség, így a kollekció megbabonázta őket.

 

Hirdetés

Nagy Adri, Mádai Vivien és Husnullina Regina életükben először próbálták ki a modellszakmát, de mindhárman megbeszélték, hogy ez a hivatás sokkal könnyebbnek látszik, mint amilyen valójában.

 

„Izgalmas feladat volt, igazából kicsit élveztem is! Gyönyörűek a ruhák, nagyon nehezen választottam ki, hogy a sok csodából, melyiket szeretném ma bemutatni. Végül erre a fehér, izgalmas szabású hosszúruhára esett a választásom. Viviennel megbeszéltük, hogy most így egy alkalomra jó volt egy kicsit modellkedni, de azért mindketten maradnánk az eredeti szakmánknál!” mesélte nevetve Nagy Adri

 

 

Mondd el a véleményed

Csak Magyarországon kapható a Strongbow legújabb ízvariánsa.

BRAVO OTTO 2013-ban is