Divatikon: Ez történt 2012 januárjában!


A Divatikon úgy döntött, Szilveszter napján megáll egy kicsit, és visszatekint a mögötte álló évre. Rengeteg hazai és külföldi sztárról adtunk hírt, a hazai díjátadó gálákon ott voltunk és ezekről be is számoltunk. Feltörekvő zenészek álmait láthattuk megvalósulni. Így most egy kis összefoglalóval búcsúzunk az óévtől! Ez történt januárban:

A Time magazin az év legmenőbb pasijának választotta meg Ryan Goslingot. Nem csak sármos, de még az öltözködése is nyertes. Ugyanis a Huffington Post a legjobban öltözött pasinak választotta meg Goslingot. “Ebben az évben, amikor legalább egy milliárd film került a mozikba, Ryan Gosling minden vörös szőnyegen felbukkant, és mindig őrülten menőnek nézett ki” – indokolták a döntést. Szimpatikus volt számukra, hogy mindig tudott valami csavart tenni a klasszikus férfi viseletekbe.

A Nyári lányok első klipje elkészült. Az X-Faktor első szériájában tűntek fel az énekesnők. Aliz és Edit az első dalukat nem kapkodták el, de megérte a várakozás. Éld át című debütáló dalukban több neves zenész közreműködött.

{youtube width=”560″ height=”349″}CkBSCOZnZu0{/youtube}

Vastag Csaba fotózása a Continental Hotel Budapestben. Ismét stúdiónk vendége volt az X-faktor első szériájának győztese. Az énekes már többször állt Kaszás Bence kamerája elé, így a fotózás profik módjára zajlott, jó hanglatban.


Januárban lezajlott az Eurovízió 2012 első hazai előválogatója. Sajnos a technikai malőrök miatt a show nem volt az igazi, de az előadók többsége ügyesen vette az akadályokat, és mondhatni a nagy esélyesek többségében gond nélkül átvészelték a műsort. A Compact Disco, Caramel és Heincz Gábor a zsűri szavazatai alapján került a döntőbe, míg Tóth Gabi az sms szavazatok alapján lehetett ott a verseny további részében.

 

 


Végre kiderül ki Ted Mosby felesége? Kerestük a választ a kérdésre.
2012-ben is nagyon sokan oda voltak a népszerű sorozatért, ami az Így jártam anyátokkal címet viseli. A sorozat jellegzetessége, hogy nem tudjuk ki Ted Mosby gyerekeinek anyja. Ted, a romantikus lelkű építész élete párját keresi, és több nő tűnik fel életében. De a sorozat csavaros és mindig meglepő fordulatai miatt eddig nem tudtuk meg ki a felesége. A kérdés mindig ott motoszkált a fejünkben: Vajon ki Ted felesége? Robin? Victoria? Vagy netán Stella? Most viszont a nyolcadik, egyúttal befejező évad végén végre megtudjuk ki Ted Mosby felesége? Már nem sok van hátra! 2013-ban minden kiderül!


 

Csákó Zsuzsanna 2012.12.31.

 

Mondd el a véleményed

Búcsúztasd az óévet az Iskolában! Izgalmas koncertek az év utolsó éjszakáján!

Divatikon: Ez történt 2012 februárjában!