Divatikon Kvíz egy igazi Bestiával!

Hirdetés

 

Ki ne emlékezne a kilencvenes évek egyik legnagyobb csapatára, a Bestiákra? A lányok öt éven át látták el slágerekkel, sikeres lemezekkel, toplistás videoklipekkel a közönséget!

Hirdetés

Bedhy azóta családot alapított, megszületett első önálló jazz lemeze, sikeresen elvégzett egy szinkronszínész tanfolyamot, amit azóta a stúdiókban kamatoztat. Ezen kívül több remek előadóval együtt már, évek óta vendégszerepel Gönczi Gábor zenekarában, a Smile-ban, hangképzést tanít otthon végül pedig idén egy másik Bestiával, Bee-vel megalapították a saját party zenekarukat, a B.B.QUEEN-t! Most pedig a vérbeli Bestia kitöltötte velünk a Kvízünket!

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?           
Earth, Wind & Fire – After the Love Has Gone. Saját szervezésű party zenekarunkban, a B.B. QUEEN-ben, éppen jó lassú zenéket válogatunk! (Mosolyog)

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Nem! Nagyon szeretem a meglepetéseket!

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?         
Konkrétan a Valentin nappal nincs különösebb bajom. Én is szoktam ilyenkor apróságokkal kedveskedni, jó alkalom ez is a másikra való figyelmünk kimutatására. Persze nem kell túlzásba vinni és nem csak ezen (ezeken) a napokon  kell szeretetünket  éreztetni, főleg nem kizárólag tárgyak ajándékozásával!

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?       
Ez egy érdekes kérdés! Erről egyébként van is egy dalom az Elkésni Szépen Kell c. lemezemen! A címe: Lottó Blues, amelyből megtudhatjátok a válaszom, ugyanis Hajós András dalszövege nagyon jól érzékelteti a témával kapcsolatban bennem lejátszódó gondolatokat, érzéseket! (mosolyog)

5. Hányas voltál a suliban…     
Énekből: Dicséretes ötös!  
Testnevelésből: Ötös!  

Hirdetés
    

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?     
Nagyon könnyen ismerkedem! Ebből a szempontból rendkívül nyitottnak tartom magam. Gyakran az utcán, villamoson is szóba állok „idegenekkel“! Természetesen a rajongókkal is hasonló a helyzet. Vannak olyanok, akikkel szinte napi kapcsolatban vagyok, persze elsősorban a közösségi oldalnak köszönhetően! (mosolyog)

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?          
Izgalom, vágyakozás, feldobottság, egy kis kétely, önbizalomhiány, hogy vajon én is tetszem-e neki?

8. Írtál már szerelmes levelet?
Írtam! Versben fogalmaztam meg az érzéseim! (mosolyog)

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?          
Ha az óvodai és iskolai ünnepeken való éneklést, zongorázást, vers-, próza- mondást nem számítjuk, akkor tizenéves koromban, mégpedig a Harlequin Gyerekszínház Musical előadásán!

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Nagyon örülök, ha kedvesek velem, vagy gratulálnak az emberek. Örülök, ha tudok a hangommal, zenémmel örömet okozni. Jó dolog például, ha egy értékes, követendő kezdeményezés, összefogás mellé állok és azt az ismertségemnek köszönhetően többen „meghallják, meglátják“ és követendő példának tartják!

10+. És mik a hátrányai?          
Sokszor az ismertségből fakadó extra figyelem engem frusztrál, zavarba hoz. Arra sarkall tudat alatt, hogy megfeleljek, és így nem tudom teljesen magamat adni.

11. Mikor sírtál legutóbb?         
Nem olyan régen. Szeretek sírni! Akár bánatomban akár örömömben, de leginkább meghatottságomban! Az ének mesterem, Dékány Endre szokta mondani, hogy: „A sírás egy lelki hányás!” Ez nagyon igaz, hiszen megkönnyebbülünk utána!

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Ez változó! Nem szeretek vitázni, veszekedni! Utálom a konfliktusokat, de el kell fogadnom, hogy ez is az életünk egy része. Arra törekszem, hogy olyan megoldást találjak, ami mindkét félnek jó, és igyekszem mindenkivel jó érzésekkel teli kapcsolatot építeni, ápolni.

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Ezt tőlük kéne megkérdezni! (mosolyog!)

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?    
Mindegyik rajongótól kapott ajándék egyformán kedves, mert szívből adták! Volt köztük házilag, általuk sütött torta, kézzel fűzött gyöngy gyűrű, szép rajz…

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?      
Ezt most megnézem a telefonomban! A fiaimat fotóztam a reptéren, amikor a kisebbik, Benedek, éppen hazajött Madridból és hozott egy focimezt ajándékba (a féltve őrzött spórolt pénzéből!) a bátyjának, Zalánnak!

Írta: Hatos Nikolett. 2012.05.08.
Mondd el a véleményed

Szekeres Adri: Jön a nagykoncert!

A ’90-es évek legnagyobb előadói a mai sztárokkal együtt lépnek színpadra a 20 éves BRAVO OTTO-n