Divatos: A Baba 1920 óta létezik

Hirdetés

Logo Baba 1A Baba márka 1920 óta van jelen a személyes tisztálkodásban, így mindennapi életünkben.

A Baba márka már az 1920-as évektől kezdve jelen van a magyar fogyasztók mindennapi életében. Az Unilever 1997-ben vásárolta meg a Baba márkát és babaápolási termékből családi márkává alakította. Az utóbbi években a márka sokat modernizálódott, fiatalodott és külön a nőket illetve férfiakat megcélzó termékcsaládokkal bővült.

 • 1999-ben bevezették a Lanolinos Baba tusfürdőt.
 • 2000-ben a szilárd szappan mellett folyékony szappanok, és azok utántöltői jelentek meg.
 • 2001-ben a tusfürdők új csomagolást kaptak, ezzel is modernizálva a régi Baba márkát.
 • 2001 végén habfürdőkkel, majd 2002-ben samponokkal bővült a Baba portfolió, egy évvel később pedig a testápolási termékek is megjelentek a polcokon.
 • 2004-ben ismét bővült a paletta a Natura termékcsalád bevezetésével, amelyek kamilla és méz, illetve mandulatej összetevőkkel gazdagítottak.
 • A 2006-os év nagy újdonsága a Friss tusfürdők bevezetése volt Gyümölcsös Frissesség és Frissítő Zápor változatokban színesítve a Baba megszokott kék-fehér pöttyös termékeit.
 • 2007-ben megújult a Baba termékcsalád csomagolása, megjelent az új Aloe Vera testápoló és két új sampon és balzsam is.
 • 2008-ban a Baba gondolt a férfiakra, és megjelentek az új férfi termékek: tusfürdő és sampon formájában.
 • A 2009-es év nagy újdonsága a női tusfürdő termékcsalád megjelenése két új variánssal: Vörös Szőlő és Rózsa, valamint Orchidea Tej és Gyöngy. A márka új kategóriába is belépett, ugyanis megjelentek az új Baba dezodorok nőknek és férfiaknak egyaránt.
 • 2011-ben bevezetésre került a Baba Kakaóvajas termékcsalád, a család tagjai: Kakaóvajas tusfürdő, Kakaóvajas testápoló és Kakaóvajas habfürdő.
 • 2012-ben „új köntösbe” öltözött a Baba márka, modernebb, letisztultabb csomagolást kaptak a termékek. Új csomagolásban, de a jól megszokott, kiváló minőségben pompáznak a Baba termékek a boltok polcain.

TERMÉKEIK

SZAPPANOK

A Baba szilárd szappan a legidősebb tagja a Baba márkának, amely már évek óta a magyarországi szappanpiac jelentős szereplője. 2000-ben pedig bevezetésre kerültek a Baba folyékony szappanok, melyek kínálata folyamatosan bővül.

Hirdetés

TUSFÜRDŐK ÉS HABFÜRDŐK

A Baba tus- és habfürdők gyengéd illatukkal az ápoltság érzését nyújtják a mindennapos tisztálkodás során az egész családnak. 2008-tól a családi termékek mellett megtalálhatóak a női és férfi illatvariánsok is.

TESTÁPOLÓK

A Baba testápolók mindennapos hidratálást és gyengéd, simogató érzést nyújtanak a bőrnek.

SAMPONOK

A Baba samponok alaposan tisztítják, segítenek ápolni és csillogóvá varázsolni a hajat. Használatukkal kellemes, illatos lesz minden hajtípus.

DEZODOROK

A Baba dezodorok egész nap védenek az izzadástól és bőrápoló komponenseket tartalmaznak.

Baba. Gyengéd ápolás, 1920 óta!

A márka weboldala: http://baba.hu/

Mondd el a véleményed

Carrera szemüvegkeret CA6170 01Z

Oscar gála 2014: a nyertesek