Divatosak, feltörekvőek, gyönyörűek – két tehetséges magyar énekesnő

Kaszás Melinda és Váczi Violetta elvarázsolja a rajongókat

A koronavírus okozta helyzetben nagyon nehéz helyzetbe kerültek a zenekarok és előadók hazánkban. Több produkció azonban dacolva a koncert nélküli helyzettel, aktívan, munkával, új dalokkal és klipekkel kedveskedik a rajongóinak – vagy ahogy mostanában divatos hívni Őket – a követőinek.

Szétnéztünk egy picit a magyar énekesnők öltözködési szokásai kapcsán és felfedeztünk két teljesen különböző, de mégis gyönyörű énekesnőt, Váczi Violettát és Kaszás Melindát.

Violetta az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Caroline Street zenekar bájos, kifinomult énekesnője, aki előszeretettel hord klasszikusabb darabokat, valamint nyáron, az évszakhoz megfelelő, virágmintás ruhákat is. Ezzel pedig tökéletesen passzol a megjelenése a zenekaruk lágy, dallamos, akusztikus popzenéjéhez.

Caroline Street a Balatoni Nyárban:

Caroline Street – Vigyázz rám – vadiúj videoklip:

A Kaszás Melinda vezette LNDA zenekar indie-rockban utazik és az elmúlt egy évben töretlenül halad a népszerűségi indexük felfelé, hiszen a napokban jelent meg a Semmi rendben című lyric videójuk (a dal egyébként már a legtöbb rádióban hallható).

Linda nem meglepően egy igazán vadóc, igazi rock n roll csaj, természetesen feltűnő cuccokkal és számos tetoválással.

LNDA – Semmi rendben lyric video:

 

Facebook Comments Box

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár