Legalább egy dal erejéig ez a sok ember egy irányba nézett.

Hirdetés


Tegnap sor került a Down Alapítvány egész napos szülinapi ünnepségére. A DJ Dominique által megrendezett eseményen megjelent Dukai Regina, az Apollo23, Nagy Fero, Kefír, Tarány Tamás, Szandi, a Rippel fivérek, Rúzsa Magdi, Stohl András, Katona Klári, Kozso, Gyurcsik Tibi, és sokan mások!

Hirdetés


„A Down-szindrómásokban hihetetlenül sok szeretet van, most pedig mi adhattunk nekik, szívből, ráadásul talán hónapokig is kitartó élményt. Ők nem félnek kifejezni érzelmeiket, bármikor megölelnek, ha úgy tartja kedvük. Most mi szeretgettük meg a lelküket ezzel a közös zenéléssel. Azok az ismert emberek, akik ide eljöttek, mind önzetlenül tették, és az a legjobb érzés, hogy ennyien színpadra tudunk állni ugyanazért az ügyért. Legalább egy dal erejéig ez a sok ember egy irányba nézett.” – nyilatkozta Várkonyi Attila.
„Annyira jól esik ez nekünk, hogy nemcsak olyanok vannak itt velünk, akik személyesek érintettek, hanem olyanok is, akik egyszerűen csak kíváncsiak a Downos emberekre. Pont ez volt ennek a születésnapnak a célja, hogy egy kicsit elmossuk a határokat, és azt hiszem, ez sikerült. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki velünk ünnepelte ezt a húsz évet”- tette hozzá a Down Alapítvány elnök asszonya, Gruiz Katalin.

Egy irányba néztek a sztárok!

Fellépett az X-faktor népszerű fiúbandája, az Apollo23!

Hirdetés

Dominique mindig gondol a hátrányos helyzetű barátaira!

Szandi, és Dukai Regina is mosolyt csalt a gyerekek arcára.


Kozso feldobta az est hangulatát.

Stohl András és Katona Klári is ott volt a Körcsarnokban!


 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.05.

Forrás: RedLemon.

Mondd el a véleményed

Másodjára is feláldozták a legnagyobb akcióhősöket!

Több, mint „Pont jó”! Egyszerűen slágergyanús!