DJ Dominque buliján csak a zene kábít

Hirdetés

DJ Dominque csütörtökön néhány művész barátjával együtt ingyenes, jótékonysági bulit szervez. Az eseményen fellépő sztárok arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy bizony alkohol, drog, és cigaretta nélkül is remekül lehet szórakozni.     

Hirdetés


A csütörtöki Tanévzáró Fergeteg Party-n olyan előadók lépnek majd színpadra, mint az Apollo23, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Krizbai Teca, Gyurcsik Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Kefír, Junior, Bárány Attila, Andro, DJ Schultz és DJ Sterbinszky. Az esemény ingyenes, a szervezők azonban arra kérnek mindenkit, hogy hozzanak egy ajándékot, amelyeket később a budapesti gyermekotthonok lakóihoz juttatnak majd el.
A népszerű lemezlovas szinte minden alkalmat kihasznál arra, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékos gyermekekre, felnőttekre. Természetesen ez most sincs másként, ugyanis Dj Dominque több hátrányos helyzetű barátját invitálta meg erre az estére is.     

„Többszáz gyermeket hívtunk meg a rendezvényre, köztük hátrányos helyzetben lévő fiatalokat is, akik már szeretnének úgy bulizni, mint a felnőttek. Ezt a vágyukat akarjuk kielégíteni egy őrzött, felügyelettel ellátott környezetben, ahova nem férkőzhet be se alkohol, se drog, se cigaretta, a zene és a társaság azonban fergeteges partit tesz lehetővé. Belépőként pedig csupán egy játékot, könyvet kérünk, amit árvaházak számára ajánlunk fel” – árulta el Dj Dominque.    

Írta: Hatos Nikolett. 2012.06.12.
 
Mondd el a véleményed

Sastin Marianna nem tart ellenfeleitől a londoni Olimpián! (+ videó)

Kovács Ági büszke az új generációs sportolókra! (+ videó)