Dolhai Attila: “Elhívtak bennünket egy kosárlabda meccsre”

Dolhai Attila: “Elhívtak bennünket egy kosárlabda meccsre”

10 éves a soproni Novomatic Aréna. A születésnapot nagyszabású gálaest keretében ünneplik október 23-án, melyet Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház művészeti vezetőjének irányítása mellett állítanak színpadra.

A “Best of Musical Aréna” címmel megvalósuló rendezvényen a Nagymező utcai teátrum legnagyobb sztárjai lépnek fel. A délután 4 órakor és este 8-kor bemutatásra kerülő produkcióban részleteket láthat a közönség az elmúlt tíz év legemlékezetesebb előadásaiból. A műsor házigazdája Janza Kata és Feke Pál.

Dolhai Attila alakította Rómeót azon az emlékezetes 2009-es előadáson, de mint meséli, első találkozása a soproni közönséggel nem színházi eseményhez kötődött.“Elhívtak bennünket egy kosárlabda meccsre az Arénába, hogy a szünetben az előadást reklámozva , énekeljük el a Szívből szeretni duettet. Ahogy lefújták a mérkőzés első felét, a második negyedet, mi leballagtunk a küzdőtérre, a nézők pedig kiballagtak a büfébe. Persze jó néhányan azért a dal közben visszaszivárogtak. Arra gondoltunk, ennek aztán nem sok marketing értéke volt. Majd miután végigtomboltuk a meccs második felét, ami egyébként óriási élmény volt, és a mérkőzés végén kifelé mentünk, a drukkerek utánunk szóltak: “Jövünk az előadásra is!”. Így kapcsolódik sport és művészet” – mondja mosolyogva a művész. Dolhai Attilára egyébként olyan erősen hatott a mérkőzésen uralkodó őrületes hangulat, hogy írt róla egy kosárlabdás dalt, amit azóta rendszeresen játszanak egy-egy meccs előtt a soproni Arénában.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár