Doreen Virtue – Égi üzenetek könyv pdf – Íme a könyv online!

Doreen Virtue – Égi üzenetek könyv pdf – Íme a könyv online!

Te is látod a jeleket? És azt is tudod, mit üzennek számodra? Őrangyalaid fáradhatatlanul igyekeznek kapcsolatba lépni veled. Körbevesznek egyértelmű jelekkel, és különféle módokon próbálják tudatni veled, melletted állnak. Csodálatos szivárványt látsz? Lépten-nyomon egy bizonyos számba botlasz? Esetleg elhullott madártollak, kallódó pénzérmék bukkannak fel környezetben? Doreen Virtue Égi üzenetek című gazdagon illusztrált könyvében egyedülálló tudását és tapasztalatát adja át Neked. Most az angyalkommunikáció legelismertebb szakértőjétől tanulhatod meg, hogyan használd iránytűként az égi jeleket, és hogyan kérj különleges iránymutatást karriered kapcsán, szerelmi ügyekben vagy életed más fontos kérdéseit illetően. Doreen Virtue az angyali birodalommal dolgozó tisztánlátó, a pszichológia doktora, számos bestseller szerzője. 1997 óta tart angyalterápia-kurzusokat, melyeken ezreknek tanítja meg az angyalokkal és arkangyalokkal való kommunikációt.

Doreen Virtue – Égi üzenetek könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Doreen Virtue – Égi üzenetek könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

I came by teljes film magyarul netflix

Shrein H. Bahrami – Társ a magányban – Önbizalom és lelkierő az elszigeteltség és magány leküzdéséhez könyv pdf – Íme a könyv online!