Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 98. rész tartalom, videa: nézd meg online!

Hirdetés

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 98. rész tartalom, videa: nézd meg online!

Az RTL sikersorozata vadonatúj történettel visszatér a képernyőre, Tibi, Mónika, Kata, Kristóf és Tomika ismét hatalmas kihívás előtt állnak.

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket.

Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek.
Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Hirdetés

2024.05.22., Szerda 21:25 – 1. évad, 98. rész 

A szeánsz

Egy rejtélyes motoros lépi át a szerb határt Szláven útlevelével. Tibi bizarr horgászkalandokba keveredik Dr. Urbánnal. Vali és Kata végre tudnak kettesben beszélgetni, mint anya és lánya. Zsuzsanna tragikus hírt kap Draganról, és sötét következtetésekre jut Gorannal kapcsolatban. Nándi és Mónika együtt kezdenek nyomozásba a kárászi robbantás ügyében

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd vissza a részeket itt: Drága örökösök

The post Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 98. rész tartalom, videa: nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 97. rész tartalom, videa: nézd meg online!

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 99. rész tartalom, videa: nézd meg online!