Dukai Regina és Gianni együtt Valentin napozott

Hirdetés

 


Dukai Regina a szeretet és a szerelem ünnepén sem feledkezett el a Sugarbird rajongóiról. Valentin nap alkalmából különleges, édes meglepetéssel készült, amelynek titkos munkálataihoz az olasz konyha mesterét, Giannit is segítségül hívta. A tervezőnő és a mesterszakács desszertjeit a divatmárka Valentin-napi játékának szerencsés nyertese kóstolhatta meg, egy romantikus, kétszemélyes vacsorán.

 

Hirdetés

A Covergils sztártervezői amikor csak tehetik apró meglepetésekkel kedveskednek rajongóiknak. Idén Valentin nap alkalmából játékot hirdettek. A résztvevőknek nem volt más dolguk, mint kiönteni a szívüket és megfogalmazni, mit jelent számukra a szeretet vagy a szerelem. A szerencsés beküldő jelmondata, amelyet a közel 300 beérkezett idézet közül választottak ki, a lányok által tervezett pólóra is rákerült. A nyertes ráadásként másodmagával egy romantikus vacsorán vehetett részt a Pomo D’oro étteremben, ahol Dukai Regina és Gianni néhány desszertkülönlegességgel is előrukkolt.   

Hirdetés
 

Regina nagyon élvezte a tervezés új közegét, hiszen a konyha csöppet sem ismeretlen terep számára.

 

Nagyon jól kiegészítettük egymást a konyhában Giannival, így könnyű volt a közös munka. Ahogy általában minden itáliai, ő is elképesztően pörgős, de engem ez egy csöppet sem zavart. Gyakran járok ki a páromhoz Bresciába, így hozzászoktam az olasz temperamentumhoz, ezért jól ismerem ezt a mentalitást. Ráadásul a végeredmény annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, hamarosan debütálunk egy Sugarbird süti kollekcióval” –mesélte Dukai Regina, aki a romantikus eseményen Love kollekciója egyik legújabb darabjában jelent meg, amelynek különlegessége, hogy mindenki személyre szabottan írhatja rá szerette nevét.

 

A gyönyörű tervezőnő tehetségét, amely a sütésnél is megmutatkozott, Gianni is méltatta.

 

„Büszke vagyok Reginára, igazán jó segítségnek bizonyult. Remekül a kezem alá dolgozott, és megfogadta minden tanácsomat”- mondta viccelődve Gianni, aki azt is elárulta, hogy a sütemények több változatban készültek, így a vacsoravendégek többek között a fehér csokis, az eperkrémes, vagy akár a keserű csokis ízekből is választhattak.

 

Az énekesnő által tervezett Love összeállítás folyamatosan bővül. A most debütáló darabok között ráadásul nemcsak felsőket, hanem melegítőket, overálokat, ágytakarókat és más kényelmes, ám mégis csinos, a mindennapokhoz elengedhetetlen újdonságokat is találhatnak a divat kedvelői.


Forrás: Red Lemon

Mondd el a véleményed

50 éve szerelemre született!

Whitney Houston halálának okai?