Dukai Regina és Katus Attila spanyol olivabogyóval szurkolnak a magyaroknak!

Hirdetés
 
Nagy tál chipsszel, snackekkel és sörrel felszerelkezve várjuk általában a sportközvetítéseket. Ezek a nassolnivalók azonban nagyon egészségtelenek, sőt, könnyen felcsúszik tőlük pár kiló az emberre. Dukai Regina és Katus Attila megtalálták a tökéletes csemegét, amit az Olimpia alatt be is vetnek. A sztárok spanyol olivabogyóval készülnek az ötkarikás játékokra.
 
Katus Attila egyszerűen rajong az egészséges és finom spanyol olivabogyóért.
 
„Az ember gyakran stresszoldóként eszik, az Olimpia izgalmában is ezért fogyaszt előszeretettel nassolnivalókat. Azonban ha már rágcsálunk, akkor együnk olyat, amely jótékony hatással bír, illetve olyan tápanyagokat tartalmaz, amiből általában hiány van a szervezetünkben.  A spanyol olivabogyó éppen az a nassolnivaló, amelyet bűntudat nélkül fogyaszthatunk. Egy ember napi bevitt táplálékának zsírtartalma általában jóval az ideális 30% fölött van, ráadásul a telített és telítetlen zsírsavak arányának eloszlása is helytelen. Az olivabogyó telítetlen zsírsavainak köszönhetően ezeket a rossz arányokat helyreállítja, emellett elősegíti a fogyást, és javítja a vérkeringést.” – mondta el az életmód tanácsadó.
 
  
Hirdetés
 
Az egykori Világ- és Európa-bajnok aerobikversenyző szívesen készít a spanyol bogyóból újabbnál újabb finomságokat.
„Az olivabogyó rengeteg formában kapható, ráadásul remek, egyszerű fogásokat is készíthetünk belőle, az Olimpia ideje alatt biztosan én is kipróbálok egy-két új receptet. Érdemes a gyerekeket is ehhez szoktatni már kiskorban is, hiszen ezek a minták könnyen rögzülnek a későbbiekben.” – tette hozzá Katus.
 
 
 
Dukai Regina elárulta, hogy laktóz érzékenysége miatt számára a spanyol olivabogyó a legjobb nassolnivaló.
„Egyszerűen imádom a nassolnivalókat, de sajnos a laktóz érzékenységem miatt számomra ezek nagy része nem megengedett. Jó pár éve a spanyol olivabogyó vált számomra a legideálisabb rágcsálnivalóvá, hiszen ugyanazt az élményt nyújtja, mégis sokkal egészségesebb, nagyon finom és a betegségem ellenére is bátran fogyaszthatom.  Az Olimpia alatt is betárazok majd jónéhány üvegcsével, hogy a nagy hajrában legyen mit csipegetni. Különös kedvenceim a töltött bogyók, amik mindig változatossá teszik a nassolást.” – magyarázta a csinos modell.
 
Regina és Attila már izgalommal várják az Ötkarikás játékokat, ahol természetesen hazánk versenyzőinek szurkolnak, még akkor is, ha közben spanyol csemegét nassolnak.
 
Végül egy különleges spanyol oliva marinád receptet ajánlunk, amelyet bűntudat nélkül nassolhat az olimpiai közvetítések alatt. Elkészítéséhez nem kell különösebb gasztronómiai tapasztalat, egy kis fantáziával bárki saját szájízének megfelelő marinádot készíthet.  

 

75 g zöld olivabogyó
75 g fekete olivabogyó
5 gerezd fokhagyma
100 g lágy sajt
15 szem piros és fehér szőlő
Néhány szem mandula
Egy csepp oliva olaj

Forrás:RedLemon
Mondd el a véleményed

Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják

A Nyári lányok és Dér Heni a Dream Girls színpadán!