Dukai Regina szerelmével együtt búcsúzott az óévtől

Hirdetés

Dukai Regina számára egész évben nem volt megállás. Hiszen a Covergirls tavaly is remekelt. 2011 utolsó perceit lazítással töltötték a Sugarbird arcai, hogy aztán az újévet a tőlük megszokott lendülettel folytathassák.
 
Természetesen a Sugarbird lány szerelmével volt együtt szilveszterkor. Laza szórakozást találtak ki maguknak. Sütögettek, főztek és a Xbox Kinect rabjaivá váltak. Regina nagyon szeret a konyhában tevékenykedni. Így szerelme egyik kedvencét is megsütötte, a répatortát.
A lány a karácsonyt sajnos nem tudta párjával, Feczesin Róberttel tölteni, de idén is Bresciába utazott, hogy az Olaszországban futballozó párjával együtt ünnepelhessenek.

Hirdetés
„A kedvesem kinti lakásában töltöttük a szilvesztert, néhány csapattársa is átjött. Sok-sok finomságot sütöttem-főztem, még egy tortát is készítettem, amelyre a Happy 2012 feliratot rajzoltam. Ezzel is biztatok mindenkit arra, hogy ragadja meg az apró örömöket az újévben is” – mesélte Regina.
 
Bár a Sugarbird lányok Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Zimány Linda külön-külön szilvesztereztek, egyvalamiben mégis egyeztek. Méghozzá abban, hogy mindannyian kollekciójuk egyik kedvenc darabjában búcsúztak 2011-től.

 
Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.06.

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Készülőben egy igazán Nyári-as klipp

Kirabolták az X-faktor sztárját!