Duplán ünnepeltek a sztárok az idei kalappartin

Hirdetés

Frank Sinatrára is emlékeztek Jack bácsi születésnapján

Idén lenne 100 éves Frank Sinatra, ezért Jack bácsi hagyományos születésnapi partiján az Öreg Kékszeműt is köszöntötték a hazai sztárok. Kettejük különleges kapcsolata pedig remek alkalmat kínált Gáspár Lacinak, Nyári Aliznak és Editnek, Lolának és az Animal Cannibals-nek, hogy egy-egy dallal a swing nagymestere előtt is tisztelegjenek, majd egy óriási képeslapon üzenjenek az amerikai legendáknak.

tortavagas

Hirdetés

Frank Sinatra születésének 100. évfordulójára készített különleges whiskey-vel, hordó alakú tortával és stílszerűen kalapban ünnepelt többek között Horváth Éva, a Jóban Rosszban színészei közül Adányi Alex, Kárpáti Rebeka, Legerszki Kriszti, Kondákor Zsófi; Győrfi Pál, a Miss Balaton szépségei, Som-Balogh Edina, a Tha Shudras, Aryee Claudia „Tücsi”, a SportKlub híradósa, Kiki és Bagi Iván a Jack Daniel’s születésnapi partin. A bulin Gáspár Laci, Nyári Aliz és Edit, Lola és az Animal Cannibals Sinatra dalok előadásával a ’20-as évek Amerikáját idézték fel.

kepeslapon_uzentek_a_sztarok

Édesapánk miatt ez a fajta zenei világ már gyerekkorunk óta az életünk része. A New York, New York-ot pedig különösen apuhoz kötjük, ugyanis ez az a dal, amit minden koncertjén eljátszik. Ezért amikor valamelyikünk szeretné elénekelni, kis túlzással ugyan, de kölcsön kell kérnünk tőle” – mesélte Nyári Edit, aki most először énekelte testvérével duettben ezt a számot. 

nyari_aliz_es_edit_sinatra_duett

A bulin készült interjúink:

A produkciók között akadt egészen formabontó verzió is, az Animal Cannibals ugyanis az egyik saját slágerét dolgozta fel Sinatra előtt tisztelegve.

qka_mc_ricsi_pi

Óriás Amerika fanok vagyunk mind zenét, mind italokat tekintve, a tennessee whiskey egy kis gyömbérrel a gyengénk. Ha tehetjük, minden évben egyszer kimegyünk az USA-ba” – kezdte Ricsi Pí, aki azt is elárulta, hogy Sinatrát egyfajta hiphop keresztapaként tartják számon. „A tengerentúlon óriási kultusza van az Öreg Kékszeműnek, a kinti rapperek gyakran dolgozzák fel dalait. Nekünk ez volt az első alkalom, hogy egy kis képzeletbeli duettet adtunk elő Sinatrával.

som_balogh_edina_ferjevel

legerszki_kriszti_kondakor_zsofi

adanyi_alex_karpati_rebeka

tha_sudras

Miután megalapozták a hangulatot az énekesek és születésnapi üzeneteiket felírták a Lynchburgbe címzett képeslapra, Fehérvári Gábor Alfréd és zenekara lépett a színpadra, akik népszerű slágerekkel szórakoztatták a közönséget. Az estéről természetesen a születésnapi torta sem maradt el, amelyet többek között Nyári Aliz és Edit, Horváth Éva és Viczián Csilla, a Miss Balaton idei győztese vágott fel.  

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

 

Mondd el a véleményed

Kakasy Dóra a magánéletben a tiszta helyzeteket szereti

Megható sorok Latinovits Zoltántól