Dyson hajszárító online rendelése, infok, árak, képek

Hirdetés

Dyson hajszárító online rendelése, infok, árak, képek.

Ha a tökéletes hajápolási élményt keresi, ne keressen tovább!

A Dyson hajszárítók új szintre emelik a hajszárítás művészetét, és most lehetősége van online rendelni ezeket a kiváló minőségű készülékeket a dyson.hu weboldalon.

Hirdetés

Dyson hajszárító online rendelése

Árak: A Dyson hajszárítók elérhető áron kínálják a legkorszerűbb technológiát és a professzionális hajápolás élményét. Az árak széles skálán mozognak, így könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő modellt és költségvetést.

Infok: A dyson.hu weboldalon részletes információkat talál minden egyes hajszárító modellről. Ismerje meg a készülékek speciális funkcióit, hőmérséklet-szabályozását és egyéb tulajdonságait, amelyek egyedivé teszik a Dyson hajszárítókat. További információk segítenek a legmegfelelőbb választásban.

Képek: Az oldalon megtalálhatók a Dyson hajszárítókról készült képek, amelyek bemutatják a készülékek stílusos és ergonomikus kialakítását.

Dyson hajszárító képek

A Dyson hajszárítók a modern technológia és a kifinomult dizájn tökéletes ötvözését kínálják, hogy Ön minden nap tökéletes hajjal indulhasson. A hajszárítók gyorsan szárítják és formázzák a hajat, minimalizálva a hajkárosodás kockázatát.

Ne habozzon tovább, látogasson el a dyson.hu weboldalra, és rendelje meg saját Dyson hajszárítóját, hogy élvezhesse a professzionális hajápolás és stílus terén nyújtott kényelmet és minőséget!

Dyson hajszárító infok

 1. Flyaway simító fúvófej: Ez az eszköz ideális a sima és egyenes frizurákhoz. A flyaway simító fúvófej elrejti a szálló hajszálakat a hosszabb hajtincsek mögé, ezzel sima és fényes végeredményt biztosít, miközben csak levegőt használ.
 2. Széles fogú fésűs fej kiegészítő: Ez a fej kifejezetten a göndör hajhoz készült. Robosztus fogai segítik a haj egyenesítését és hosszabbítását szárítás közben, valamint dúsítják és formázzák frizuráját.
 3. Dyson Supersonic™ hair dryer with re-engineered Styling concentrator attached: Az újratervezett Styling concentrator egy széles, vékony fúvófej, amely nagy sebességű légáramot bocsát ki a hajformázáshoz, miközben a levegő egy helyre összpontosul, így tökéletesen formázhatja a hajat.
 4. Dyson Supersonic™ hair dryer with re-engineered Diffuser attached: Az újragondolt Diffuser egyenletesen oszlatja el a légáramot a göndör hajtincsek között, természetes hatást eredményezve, kevesebb bodros fürttel és több göndör tincsel.
 5. Lágy fúvófej: A lágy fúvófej gyengéden szárítja a vékony szálú hajat és az érzékeny fejbőrt. Szétoszlatja a levegőt, így lágyabb hűvösebb légáramot hoz létre, miközben továbbra is gyorsan szárítja a hajat.
 6. Hideg levegő: A 28°C-os hideg levegő ideális a hajformázás utáni haj beállításához.
 7. 3 sebességi fokozat: A hajszárító három sebességi fokozatot kínál, hogy kiválaszthassa a szárítás és formázás ideális sebességét.
 8. 4 hőmérséklet-fokozat: A hajszárító négy hőmérséklet-fokozatot kínál, így szabályozhatja a szárítás hőmérsékletét az igényei szerint.
 9. Mágneses kiegészítők: A Dyson Supersonic™ hajszárító kizárólag mágneses kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek gyorsan és könnyedén csatlakoztathatók.
 10. Dyson V9 digitális motor: A hajszárítóhoz tartozó Dyson V9 digitális motor percenként akár 110 000 fordulatot képes végrehajtani, és 13 liter levegőt mozgat meg.
 11. Air Multiplier™ technológia: Ez a technológia a fejrészbe juttatott levegőt felerősíti, így nagy sebességű légsugárral gyors szárítást biztosít.
 12. Intelligens hőmérséklet-szabályozás: A hajszárító másodpercenként több mint 40-szer méri a kiáramló levegő hőmérsékletét, hogy optimális szárítási eredményt érjen el.

Dyson hajszárító árak

Hirdetés

A Dyson hajszárító online rendelése, infok, árak, képek bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Késtartó állvány online rendelése képek, árak, infok

Dyson légtisztító online rendelése, infok, árak, képek