Ebéd az ország legjobb éttermében

Hirdetés

By Ambrus Anna

Hirdetés

Az Onyx séfjei a nagymama tanyasi csirkéjét, rakott burgonyát és almás pitét készítenek, ha csak a maguk örömére főznek. A MÁK 22 éves séftehetsége medvehagyma fagylalttal kísérletezik. A Salon étteremben pedig az uborka kifacsart levét ízesítik úgy, mintha hagyományos uborkasaláta lenne, hogy aztán jégkása formájában kerüljön az uborkára.

Az elmúlt két hét bővelkedett a történésekben, ami a gasztronómiát illeti. A Bocuse d’Or hazai döntőjén kiderült, hogy Molnár Gábor képviseli hazánkat a leghíresebb szakácsverseny májusi stockholmi döntőjén, a Michelin-kalauz egy újabb éttermet, a Borkonyhát díjazta csillaggal, miközben az Onyx és a Costes is megtartotta a Michelin egycsillagos elismerését, a Hennessy-Dining Guide Év Forrás és bővebb INFO

Hirdetés

: Ebéd az ország legjobb éttermében

Mondd el a véleményed

Tényleg kaphat halálos baktériumot az orvosától?

Nem szomorú Nótár Mary és Fekete Laci