Éden Hotel 2023 játékos Zsófi – infok itt!

Hirdetés

Éden Hotel 2023 játékos Zsófi – infok itt!

Ha 3 szóval kéne jellemezned magad, melyik 3 lenne az?

Makacs, önfejű, segítőkész.
Milyen értékeket tartasz a legfontosabbnak egy kapcsolatban?

Hirdetés

Az őszinteséget, a bizalmat, illetve az igazi szerelmet.
Mi a legnagyobb félelmed vagy kételyed egy hosszútávú kapcsolatban?

Leginkább attól félek, hogy egy bizonyos idő után elhidegülünk egymástól és eltűnik a szexuális vonzalom a másik felé.
Hogyan képzeled el az ideális párkapcsolatot? Milyen szerepek és dinamikák fontosnak számodra?

Mivel nagyon makacs vagyok, ezért nálam fontos, hogy a „párom” tudjon valamilyen szinten visszafogni és ezt nem birtoklásra vagy uralkodásra értem, mert ezt ellenzem, hanem arra, hogy ne egy papucs legyen, hanem legyenek saját gondolatai és döntései. Mindkettő fél egyenlő egy kapcsolatban és nem kell elnyomni egymást.
Hogyan viszonyulsz az elköteleződéshez?

Félek elköteleződni, ez az igazság. Egyszerűen annyian bántottak már meg és veszítették el a bizalmam vagy épp játszottak az érzéseimmel, hogy nem tudom rávenni magam arra, hogy kapcsolatot alakítsak ki. Ez egyfajta védekező mechanizmus számomra.
Milyen szeretőnek tartod magad?

Az az ember vagyok, aki tud nagyon szeretni, de tudok tükröt is mutatni a másiknak és néha nem tudom eldönteni, hogy ez jó vagy éppenséggel rossz.
Mennyire fontos számodra a testiség egy kapcsolatban?

Mindenféleképpen fontos. Ez szintén alapja egy kapcsolatnak.
Mi volt a legrosszabb, legviccesebb randiélményed?

Egy srác elvitt randizni, inkább kocsikázni. Már ijesztően sokat is beszélt magáról, konkrétan nem hagyott szóhoz jutni és egyszer csak rátette a kezét, hirtelen lendülettel a combomra és ennyit mondott „Na most akkor mesélj te”. Épphogy kinyitottam a szám, folytatta a saját maga fényezését és rohadtul nem érdekelt már, de csak folytatta…
Szerinted egy férfinak és egy nőnek milyen az ideális működése egy kapcsolatban?

Mind a két fél egyenlően működik. Ez a legeslegjobb. Senki nem több a másiknál, ezt azért ne felejtse el senki. Egy nőnek is ugyanannyi joga van egy kapcsolatban, mint egy férfinek. Pl: én nem tudnék eltartott lenni, ha lenne egy férfi és kijelentené, hogy annyi a dolgom, hogy otthon legyek, a házimunkára zsigerből nemet mondanék. Nem tudnék függeni valakitől.
Mennyire meghatározó számodra a pénz és az anyagiak egy párkapcsolatban?

Vicces, hogy az emberek mindig azt nézik ki belőlem, hogy a pénzre megyek.  Nem érdekel ez a része. Voltam már olyan férfival együtt, aki kevesebbet keresett nálam, de olyannal is, aki tele volt, mint a déli busz. Ott inkább én éreztem kellemetlenül magam.
Mi a legvonzóbb számodra egy férfi/ nő külsőjében?

Fontos az arca karaktere, de amivel levesznek a lábamról, az a fenekük.
Hogyan csábítod el általában azt, aki tetszik neked?

Ah, ez pofon egyszerű: csábosan nézek rájuk. Amúgy esküszöm, nem viccelek. Mindenfeleképpen a szemkontaktust keresem, hogy beleégjek a szemükbe.
Mi a leggázabb csajozós/pasizós duma, amit valaha hallottál?

Nemrég történt, hogy egy 50-es pasi lazán odatolt nekem egy olyan dumát, hogy „számot cserélünk”. Ez kiégette az agyam teljesen. Mivel egy fiatal se mond ilyet.
Hányadik randi után feküdnél le valakivel?

Emberfüggő, attól függ, milyen a másik. Nem vagyok apáca én sem, de egy rosszvérű se, azért mindig tartom magam. Az elsőn nem szoktam, de na, előfordul, hogy a másodikon igen. Nem vagyok kapcsolat párti.

The post Éden Hotel 2023 játékos Zsófi – infok itt! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Rossmann nyereményjáték 2023 – OKTÓBERI NYERŐ ÓRÁK: A játék október 31-ig tart!

Adventi kalendárium gyerekeknek online rendelés – infok itt