EdvinMarton – Rock Symphony 2016.04.17

Hirdetés

 

Edvin Marton a magyarszármazásúvilághírűhegedűművészegyediszuggesztívelőadásmódjávalvarázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt.

Ötvözi a klasszikusés a rock hangzást, amelynekköszönhetőenegyedihangzásvilágot, különlegeszeneiatmoszférátteremt a koncertjein.

Hirdetés

Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak.

A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.

Hirdetés
Edvin Marton koncert 2016

Továbbidíjakközött vanegy2008-as MTV Europe Award, valamintegyAmerikaiTelevíziós Emmy-díj a legjobberedetikompoziciónak (ABC Television Network).

2016.márciusábandebütálazújfantasztikusshowműsora: EdvinMarton: Rock Symphony

Ezegyfelejthetetlen, izgalmaskoncert show. A bemutatón a rock zenekarávalEdvinMartoneljátsza a legnagyobbslágereketazújalbumról, a ” Rock Symphony ”-ról. Vivalditól a Metallicáig … csakhogynéhányatemlítsünk: Vivaldi:Vihar, Clocks a Coldplay-től, a Bohemian Rhapsody a Queen-től, Nothing Else Matters a Metallica-tól, ésmégsokmás.

Azestkülönlegességemég, hogyEdvinMartonegy1699-es Antonio  Stradivarihegedűn fog játszani, melynekazértéke 7 milliódollár!

Utánozhatatlanegyedihangzásazév crossover koncertjén!

Mondd el a véleményed

január 23-án rajtol az első elődöntővel A Dal 2016

Rúzsa Magdi koncert 2016.02.26-27