Egy másik életben – új dal MITAR-tól (interjú)

MITÁR
MITÁR
Hirdetés

 

Egy másik életben’ címmel megérkezett a legújabb MITAR dal. A zenekar hamarosan megjelenő lemezéről már a harmadik számukat hozzák el nekünk a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
MITAR
MITAR

Hogy néz ki a ti esetetekben az alkotói folyamat?

Jelenleg folyamatosan dolgozunk a lemezen. A dalokat ketten (Mitár és Ambrus Gábor-gitáros) írjuk általában.Elküldjük egymásnak az ötleteinket, majd összeülünk ezeket egyberakni, amit végül a zenekarral próbán finomítunk. A stúdióban producerekkel dolgozunk. Ezt a dalt Gyuricza Ferenc hangszerelte és Godó Zoli keverte, nekik sokat köszönhetünk a végeredményt illetően. Egyébként a zenekar most egészült ki új tagokkal, így még jobb az élő hangzás, amit ha a helyzet is meg enged, várjuk hogy élőben a lemezbemutató koncerten is megmutathassunk.A dalszövegeket Mitár írja, általában valós, megtörtént események ihletik őt. Így a jövőre és a következő lemezre nézve az egész zenekar nevében még rengeteg szerelmi csalódást kívánunk neki és így még több dalt magunknak

Tegnap jelentettétek be a Facebookon Robi (Rajz Róbert basszusgitáros – a szerk.) kiválását a csapatból, illetve azt, hogy Gyöngyösi Barna személyében új billentyűssel bővül a csapat és egy új basszusgitáros, Lukács András is csatlakozik a bandához. Jelent ez bármiféle megújulást, változást, váltást a zenekar zenei stílusában.további pályafutásában? Mire számíthatnak a jövőben a rajongók?

Robi sajnos a munkája miatt nem tudta a továbbiakban vállalni a zenekari tagságot, viszont szerencsére egy régi barátunkkal tudott bővülni a csapat. Az új zenészek csatlakozása mindenképp hozni fog változásokat. Első sorban az élő hangszerelésben, mivel bejött most egy billentyűs hangszer, ami a lemezre készülő további dalokra is hatással lesz. Eredetileg tavasszal került volna sor a lemez megjelenésére és a lemezbemutató koncertünkre is, viszont az aktuális helyzet miatt most minden csúszik. Most az egész nyarat a lemez elkészítésével és próbákkal fogjuk tölteni, ami nem is árt, legalább biztosra megyünk hogy jól szóljunk, illetve már rég óta tervben van egy klip ötlet amit a közeljövőben meg is fogunk valósítani. De persze nemcsak háttérmunkával fog telni az idő, egy-két meglepetéssel is készülünk, igyekszünk folyamatosan kapcsolatban maradni a közönségünkkel.

Mit lehet tudni az új tagokról? Honnan jöttek,és esetleg honnan (milyen más bandákból) lehetnek ismerősek ? Milyen zenei előéletük volt?

Barna jazz zongora szakon tanult, több formációban is játszik emellett hangtechnikusként dolgozik, szóval ő 100%- ban a zenével foglalkozik. Lukival (Lukács András) korábban játszottam már egy zenekarban, jelenleg pedig a 4Oz nevű együttesben is tag, ami egy Black Sabbath és Ozzy tribute zenekar.A dobosunk, Ákos (Kornyik Ákos – a szerk.) pedig a ceglédi rock suliban tanult és emellett a Bad News nevű formáció tagja is.

 

Mondd el a véleményed
Magidom

Kijelentkezem – új klippel jelentkezik a Magidom (interjú)

K-Faktor, PamKutyáék tehetségkutatója – élőben a Divatikonon