Egy sokoldalú énekesnő – Interjú Szandrával

Hirdetés


Szandrát számos, gyakran dúdolt slágerből ismerhetik a Divatikon olvasói. Az ifjú énekesnővel beszélgettünk, akinek nemcsak a hangja remek, de műkörömépítéssel is foglalkozik.

Hirdetés

Hirdetés

 

 

Mikor és miért kezdtél énekelni? Mesélnél nekem erről az időszakról?

 

7 éves koromban kezdtem el énekelni. A zene szeretete már ekkor megvolt bennem és arra késztetett, hogy ne adjam fel, komolyabban is foglalkozzak az énekléssel. Az óvodában, általános iskolában és a középiskolában is énektagozatra jártam. Az általános iskola kórusában énekeltem 8 évig, a középiskolában még 2 évig, mellyel kitűnő eredményeket értem el. Több alkalommal is kiválasztottak szólistaként. Jelenleg magánének-szakra járok, hogy minél jobb produkcióval állhassak ki a közönség elé.

 

Komolyabb elhatározás 2009-ben, azaz 3 éve történt. Azóta vannak folyamatos fellépéseim, készült egy klipem is, ami a Kéjzivatar címet viseli, és hamarosan megjelenik a második is! Gőzerővel dolgozunk rajta!

 

Az megtudható, hogy melyik televízió adja majd a dalodat?

 

A zalaegerszegi (www.zegtv.hu) , de tudtommal a környékbeliek is tudják majd nézni. (Kb . 100 ezren)
 

 

 

Nem gondoltál arra, hogy indulj valamelyik televíziós tehetségkutató műsorban?

 

Megfordult a fejemben, de valahogy mikor arra került volna a sor, hogy elmenjek mindig közbe jött valami! Így hát elmaradt a jelentkezés. Viszont most már nem bántam meg így utólag, hogy nem indultam, mert így is vannak rajongóim, fellépéseim, aminek nagyon örülök!

 

Ha már a fellépéseknél tartunk, fel tudnád sorolni, hogy hol láthatunk, hallhatunk téged a közeljövőben?

 

Legközelebb november 9-én, Barcson lépek fel, utána pedig november 10-én Zalaegerszegre vagyok hivatalos televíziós felvételre. Aztán november 30-án Veszprémbe. A további fellépések tárgyalás alatt vannak, de természetesen a honlapomon bárki meg tudja nézni, hogy éppen hol találkozhat velem, mindig frissítjük az oldalt.

 

 

A Facebook közösségi portálon regisztrált adatlapodra rápillantva két olyan, horoszkóppal, asztrológiával, csillagjegyekkel kapcsolatos posztra, cikkre is felfigyeltem, amit te tettél közzé az adatlapodon. Hiszel ebben?

 

Amikor van egy kis időm, akkor el szoktam olvasni, igen, de nem minden áron. Viszont úgy vagyok vele, hogy valami igaz belőle, valami nem. Tehát azt nem mondhatom magamra, hogy ez alapján dől el az életem, mert egyáltalán nem. Babonás sem vagyok, ellentétben sokakkal.

 

 

 

A másik, amire felfigyeltem, hogy nagyon sokoldalú vagy. Műkörmözöl, manikűrrel, pedikűrrel, csillámtetoválás-készítéssel is fordulhatnak hozzád, de még ékszereket is készítesz. Hogyan jut időd ennyi mindenre?

 

Igyekszem! Szerintem a mai világban jó, ha az ember több mindenhez is ért. Ezt általában úgy szoktam megoldani, hogy hétköznap csinálom a szépségápolást, hétvégén meg fellépésekre járok. Az ékszereket megrendelés alapján csinálom, tehát ott megvan egy időpont, amire elkészítem és jönnek érte. Amúgy ha már említed, hogy sokoldalú vagyok, azt még had áruljam el, hogy egy óvónői szakmát is el szeretnék végezni, amint időm engedi! Imádom a gyerekeket!

 

Hol érhetnek el azok, akik a pedikűrös-manikűrös Szandrát keresik? Hol van a szalonod?

 

Barcson, ez a legjobb megoldás mivel itt is élek. Gondolkodtam már nagyobb városokban is, mint pl. Győr vagy Budapest, de egyelőre maradok Barcson.

 

Visszatérve a zenéhez, kit tekintesz példaképednek?

 

Ez egy nagyon jó kérdés… Legfőbbképpen a szüleimet tudnám idesorolni. De természetesen vannak kedvenc énekesnők, akikre felnézek, és esetleg tanulok tőlük. Pl. Lady Gaga, Selena Gomez…

 

Köszönjük szépen az interjút!

 

(Aki a műkörmös Szandrát keresné, forduljon szerkesztőségünkhöz, s mi megadjuk az elérhetőségét!)

 

Szandra Facebookja: https://www.facebook.com/szandra.enekesno
Szandra honlapja: 
http://www.szandra.eu/

Széles Gábor 2012.10.18.

Mondd el a véleményed

Liam Neeson a pokolban vakációzik

Lenyűgöző látvány és történet: Pi