Elkapta az ünnepi láz Oláh Gergőt és Antal Timit!

Hirdetés


Oláh Gergő, és Antal Timi rajong a téli ünnepekért. Nem is csoda hát, hogy idén együtt öltötték magukra a Mikulás, valamint a Krampusz öltözékét.

Hirdetés


Oláh Gergőéknél mindig nagybátyja bújt, bújik a szakállas öregúr jelmezébe. Amíg korábban Gergőt, most már az ő gyerkőceit lepi meg ajándékokkal a nagybácsi. Az énekes az otthoniaknak is megmutatta, hogy miként festene Mikulásként: „Felhívtam videótelefonon a gyerekeket, hogy megmutassam nekik, milyen klassz Mikulás lennék, de nem igazán értették, miért viselek furcsa piros ruhát, valamint hiányolták a Télapó nagy fehér szakállát. Naponta beszélünk, de remélem az ünnepre meg tudom majd személyesen is látogatni őket. Már azt is elmondták mit kérnek: a kislányom babát, a kisfiam kisautót.” – mesélte Oláh Gergő.
Antal Timi pedig egy kedves ajándékára emlékezett vissza: Mindig is tetszettek az arany ékszerek, és életem első arany nyakláncát Mikulásra kaptam a szüleimtől. Nagyon boldog voltam!” Az apró, ám annál tehetségesebb énekesnő krampusznak öltözött, akinek annyira jól állt a fekete paróka, hogy el is határozta: egyszer ilyen tónusúra festi haját! Szerintetek is jól áll Timinek? Ki szeretne ajándékokat a párostól?

 

Hirdetés

Írta: Hatos Niki. 2012. 12.05.

Forrás: Redlemon

Mondd el a véleményed

Így készül a világversenyre Konkoly Ági, szépségkirálynő!

Mikulás versus Télapó