Elstartoltak a GLAMOUR-napok 2024, irány a Rossmann!

Hirdetés

Július 8-án kezdetét vették a várva várt GLAMOUR-napok 2024, melyek során ismét fantasztikus kedvezményekkel és ajánlatokkal várják a vásárlókat a Rossmann üzletek. Az esemény során számos népszerű márka termékeit lehet jelentős árengedménnyel megvásárolni, így ez remek alkalom arra, hogy feltöltsük a fürdőszoba polcainkat kedvenc kozmetikumainkkal és szépségápolási termékeinkkel.

Mit kínálnak a glamour-napok?

A GLAMOUR-napok alatt a Rossmann üzleteiben több száz termékre vonatkozóan lehet jelentős kedvezményeket találni. Az akciós időszakban a vásárlók akár 50%-os árengedménnyel is hozzájuthatnak a legkedveltebb szépségápolási és háztartási termékekhez. Az esemény célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi termékeket megfizethető áron.

Hogyan vehetünk részt?

A GLAMOUR-napok akcióihoz szükséges kuponokat a GLAMOUR magazin júliusi számában találhatjuk meg, illetve digitálisan is elérhetők a magazin hivatalos applikációjában. A kuponokkal a Rossmann üzletekben és az online webshopban egyaránt érvényesíthetők a kedvezmények.

Hirdetés

Néhány tipp a hatékony vásárláshoz

  1. Készíts bevásárlólistát: Gondold át előre, hogy mire van szükséged, így elkerülheted a felesleges vásárlásokat.
  2. Használj kuponokat: Ne felejtsd el magaddal vinni a kuponokat, illetve használd őket az online vásárlások során is.
  3. Érkezz időben: A legjobb termékek gyorsan elfogyhatnak, így érdemes már a nap elején útnak indulni.

Zárszó

A GLAMOUR-napok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy kedvező áron szerezzük be a szükséges termékeket. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, látogass el a legközelebbi Rossmann üzletbe vagy böngéssz az online kínálatban!

Ez a cikk Elstartoltak a GLAMOUR-napok 2024, irány a Rossmann! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Illés: Nem érdekel, amit mondasz

A Budapest Parkban elsz a Pont Ott Parti budapesti helyszíne