Epres finomság

Hirdetés

Ezt a receptet a Meglepetés magazin 2014-es naptárjában látta meg a tesóm, majd kérte, hogy készítsem el. Mivel elég egyszerűnek tűnt a recept ezért gyorsan hozzá is fogtam. Nagyon kis finom, nem túl pepecselős édesség, ajánlom minden kezdő kuktának!:)

Hozzávalók:

Hirdetés
  • 30 dkg kalács
  • 4 tojás
  • 5 dkg vaj
  • 4 dl tej
  • 35 dkg (vagy több) eper
  • 15 dkg porcukor

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt. Egy tepsit (akár pitesütőt, akár rendes kapcsos tortaformát) béleljünk ki a darabokra szedett kaláccsal. A tejet keverjük össze a porcukor felével az olvasztott vajjal és a 4 tojás sárgájával, majd öntsük a kalácsra. Erre mehet a félbevágott eper, majd tegyük be a sütőbe 15 A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Be Creative

Mondd el a véleményed

Francia kávéházi hangulat a Palotanegyedben

SUNDAY | hiding behind the moon