Érdekes vendégekkel együtt nyitotta meg kapuit a Kamsa® divatüzlet

Ahol új stílusok születnek

Egy csodás rendezvény keretein belül, sztárvendégekkel ünnepelve nyitotta meg első üzlethelyiségének kapuit a Kamsa® márka. A rendhagyó, sokszor extrém és elsősorban egyedi cipők mellett más stílusos kiegészítőkre is bukkanhatunk, és természetesen a jó társaság is garantált. Harsányi Levente, Szabó Győző és lánya továbbá Esztergályos Patrik emelte a megnyitó színvonalát, és szórakoztatta a közönséget.

A Magyarországon sajátosnak és különlegesnek számító Kamsa® cipő teljesen eltér a megszokottól, és ezzel frissülést és újdonságot visz a hétköznapjainkba. Pontosan azért, mert szó szerint bátran és egyben ízlésesen meri használni a színeket, melyek kihangsúlyozzák, egyben különlegessé varázsolják megjelenésünket. Valódi színeket, ezzel együtt vidámságot és egyediséget kölcsönöz viselőinek.

Míg eddig az átlagostól teljesen elrugaszkodott, mégis stílusos és valóban szép lábbelikhez csak online tudtunk hozzájutni, most lehetőségünk lesz arra, hogy személyesen is nézelődhessünk, és válogathassunk közöttük. A Budapesten nyíló divatüzlet, mely a jól csengő Kamsa & More nevet viseli, a 9. kerületben található Máriássy utca 4. szám alatt, a földszinten kapott otthont. A divatboltban természetesen megtalálhatjuk tehát a gyönyörű és utánozhatatlan Kamsa® cipőket, de ezen felül más is vár minket itt.

Varga-Benke Adrienn, az üzlet tulajdonosa számára egy álom valósult meg:

– Amikor elkezdtünk a Kamsa® cipővel foglalkozni, már ott volt a fejünkben, hogy egyszer majd nagyon szeretnénk egy saját üzletet és a cipők mellé más Olaszországból behozott különlegességeket, itt gondolok ruhákra és ékszerekre. Nem egy “pláza butik” vagyunk, hanem egy olyan hely, ahol mindenki egyenként fontos a számunkra. Igenis számít, hogy elégedetten és jó érzéssel távozzon a boltból a vásárló, és szívesen térjen majd vissza vásárolni. Nagyon boldog vagyok, mert sok jó ember vesz körül, akikkel kölcsönösen segítjük egymást. Csak, hogy említsek egyet, Szabó Léna a Stylebytailor és Nelz Bag megálmodója stílus és divattanácsadóként segíti a vásárlóinkat. Ezen kívül egyedi és trendi dolgokkal is készülünk, érdemes követni a Kamsa & More oldalát az aktualitások miatt. Természetesen extra nyitási akciókkal is várjuk az érdeklődőket.

Családi és baráti hangulatot idézett elő, és fergeteges humorral fűszerezte a bulit Harsányi Levente, Szabó Győző és Esztergályos Patrik.

Levente csak úgy sziporkázott a rendezvényen, a vendégek dőltek a nevetéstől:

– Szabó Győző és én magam is a Kamsa® család tagja vagyunk, hónapok óta hordom az egyedi stílusú cipőt, nagyon kényelmes, azóta a sikerek sem kerülnek el – nevetett a rádiós műsorvezető, majd folytatta: – Nagyon fontos, hogy a férfin a hölgyek két dolgot néznek meg: az egyik a cipő, a másik az óra. Kiváló egybeesés, hogy ebben az üzletben a cipők és a ruhadarabok összhangját tekintve itt tényleg teljes kollekciót ajánlanak Adriennék. Aki idejön visszafogottan, másképpen tér haza.

Szabó Győző a lányát hozta el a bemutatóra, a színész, műsorvezető is érdeklődik a divat iránt:

– Nagy szeretettel hordom az egyedi tervezésű és különleges ruhákat, a vásárló biztosan nem fog szembe találkozni az utcán ugyanazzal a darabbal, és ez mindenképpen dicséretes.

A hírességek mellett egy stylist is emelte az este színvonalát, segítségével a stílusosság és a divat szelleme lengte be az egész üzletet. Többek között olasz női ruhák, egyedi ékszerek és kézzel készített táskák tarkítják a kínálatot. Ezeket már az üzletnyitó rendezvényen is megcsodálhatták az érdeklődők.

A Kamsa & More divatbolt egy igazi oázisként vár bennünket, ha minket is jóleső érzéssel tölt el, amikor egy kicsit kitűnhetünk a tömegből. A hétköznapi, megszokott és sokszor szürkének ható cipőket, ruhákat és kiegészítőket néha felszabadító érzés egy feltűnőbbre, stílusosabbra vagy éppen színesebbre cserélni, hogy végre önmagunk lehessünk, és egy kicsit szárnyalhassunk a divat fellegei között.

Ha szeretnénk szép és rendkívüli holmikat, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni az egyedi boltot!

Mondd el a véleményed

Vidékfejlesztési találkozót szerveztek Füzesgyarmaton

Március 22-én ismét megrendezik „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvényt